2777
2789
عنوان

تلویزیون دوو خیلی خوبه یا یوروپلاس

475 بازدید | 20 پست

تلویزیون دوو یا یوروپلاس کدوم خیلی بهتره؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
دوو
4
80%
یوروپلاس
1
20%
من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

سلام منم لایک کنید میخوام تلویزیون بگیرم نمی‌دونم چه مارکی خوبه بین ایرانیا

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دوو داریم راضی هستیم

ما هم دوو داشتیم خیلی راضی بودیم شکست حالا زنگ زدم مغازه بپرسم گفت یورو پلاس بهترین برنده و کلی ازش تعریف کرد حالا دو دل شدم

من لباسشویی دوو دارم راضی ام خداراشکر 

تلویزیون هم میخواستم دوو بگیرم ولی شک داشتم چون نمیدونم تلویزیون هاش چطوره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ما 3 ساله دوو داریمنسبت به بقیه تلویزیون های ایرانی، از کیفیت تصویر و صدای بهتره برخورداره

خیلی ممنونم از همگی شما دوستان♥️

ما هم دوو داشتیم خیلی راضی بودیم شکست حالا زنگ زدم مغازه بپرسم گفت یورو پلاس بهترین برنده و کلی ازش ...

مغازه دارها همیشه از تلویزیونی که خودشون دارن تعریف میکنن🤣🤣😅😅

من یکی اصلا حرف های مغازه دارها رو قبول ندارم

من لباسشویی دوو دارم راضی ام خداراشکر تلویزیون هم میخواستم دوو بگیرم ولی شک داشتم چون نمیدونم تلویزی ...

ما داشتیم واقعا حرف نداره چون آقاهه خیلی از یوروپلاس تعریف کرد دو دل شدم

مغازه دارها همیشه از تلویزیونی که خودشون دارن تعریف میکنن🤣🤣😅😅من یکی اصلا حرف های مغازه دارها رو ...

اره می‌خوان هرطور شده بندازن بهت😂