2777
2789
عنوان

عقدی ک انگار برا خواهرشوهرمه نه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهری که بهش اهمیت نمیده

ابدجور شوهرا کیلوییش هم یه پول سیاه نمی ارزه . هر وقت طرف جنتلمن بود و از دوس پسر تبدیلش کردی به شوهر میتونی ادعا کنی در غیر اینصورت اینجور مردا مفتشونم گرونن

وقتی خانواده همسر پول بدن اینطور میشه ولی اگر همسرت صفر تا صد خرج می‌کنه نباید قبول کنی

باز هم ربطی نداره. عروس مراسم ایشونه حالا هر کی خرجشو میده. استارتر هم بابد مطابق با بودجه تعیین شده به سلیقه خودش انتخاب کنه

برو مشاور

ولی خب من جای تو بودم قطعا جدا میشدم

پسر بچه ننه مرد در نمیاد ازش ببین کی گفتم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

واسه من اصلا فیلم بردار نیوردن.کت شلوار خودم انتخاب کردم چون خودم پولشو دادم مراسم آنچنانی هم نگرفتن از همه چی زدن برا برادر شوهرم بهترینها بود بعد جالبه تقریبا ماهی ۲۰ملیون از ما میخورن برادر شوهرم اصلا کاری باهاشون نداره

خواهرشوهرمنم کارت دعوتی که من انتخاب کرده بودم رو خودش رفته بود عوض کرده بود..برا لباسمم به نظرمن توجه نکردن اون نظر داد

خلاصه...منوتحمل کردم...ولی بعد اینکه اومدیم سر زندگیمون شوهرم سمت من اومد...سعی کردم فراموش کنم...چون شوهرم پول نداشت ..خانوادش تصمیم میگرفتن 

کاری که اگه من بودم میکردم بهش پیام میدادم فعلا مراسم رو لغو کن من باید بیشتر فکر کنم اگه دلیل پرسید ...

اینم خوبه امااااا، این مدل صحبت کردن مرحله آخره

مرحله اپل باید با لحن خوب و مناسب اما قاطع صحبت کرد نه اینجوری

بابات نباید جلو همه میگفت عقد ساده باشه همین الان اول کار ساکت بشی بعدا هم همینه به اونا چیزی نگو به ...

من نمیدونم چرا انقدر بعضی از خانواده های عروس ساده لوحن؟ بی سیاستی تا کجا ؟ بابا خانواده داماد نزده دارن میرقصن که از سر و ته همه چی بزنن .حالا فک کن پدر عروس هم بیاد اینجوری بگه واااای

منم برای عقد مادرشوهرم و خاله شوهرم میرفتن میدیدن تالار و عکاس و این چیزارو ، ولی برای عروسی خودم باشوهرم رفتیم چون واسه عقد کرده بودن تو پاچشون

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈