سلام گل اومدم اینجا برات توضیح بدم
برنج رو نیم ساعت داخل آب سرد بخیسون زیاد آب نریز در حدی که جذب برنج بشه کافیه چرا؟ چون وقتی آب زیاد میریزیم اون آب رو دور میریزیم حیفه پر از املاح و ویتامینه
خب ادامه کار برنج رو بریز تو صافی تا آب اضافه بره بعد تو قابلمه روغن بریز بزار کمی داغ بشه داغ که شد برنج رو بریز شعله گاز متوسط رو به پایین باشه و مرتب هم بزن نترس اصلا نمیشکنه و نمیسوزه و قهوه ای نمیشه بشرطیکه مرتب اون یکی دو دقیقه هم بزنی بعد پیمانه برنجت هرچی که هست لیوان استکان پیمانه پلو پز کاسه کوچیکا یا هرچی فرقی نداره همون پیمانه که باهاش برنج پیمانه میکنی با همون هم آب جوش اضافه کن مثلا اگه تو چهار پیمانه برنج درست کردی باید آب جوش 5 پیمانه و نصفی اضافه کنی اگه 6 پیمانه برنج درست کردی باید 7 پیمانه و نصفی آبجوش بریزی اگه یک پیمانه برنج درست کردی دوتا و نصفی پیمانه آبجوش بریزی یعنی هر تعداد پیمانه برنج ریختی به همون تعداد آبجوش و یکی و نصفی پیمانه آب اضافه تر میریزی (اگه وقتیکه برنج رو خیسوندی کمی آب تهش موند حیفه دور نریز اونو با همون پیمانه اضافه کن در عوض آب جوش کمتر بریز) نمکش رو اندازه کن و نمیخواد بزاری آبش کشیده شه بعد دم کنی از همون لحظه اول زیرشو کم کم کن و دمکنی بزار و بزار قشنگ دم بکشه
ببین چه کته دون دون خوشمزه ای تحویل میگیری راحته
یه نکته بگم بعضی برنج ها بیشتر آب لازم دارن و یا ممکنه زیرشو زیاد کرده باشی و کمی زنده مونده باشه میتونی یکم دیگه آب اضافه کنی تا دم بکشه یکی دوبار انجام بدی دستت میاد