2777
2789

شوهرم بخاطر غر زدن هام گیر دادن هام خواسته های بقول خودش نامعقولم دوساله ازم سرد بود بهم چند بار گفت خسته ام دیگه غر نزن بزار کارمو بکنم شب با دوستاش میرفت بیرون من غر میزنم چرا همش با اونایی خودش الان مبگه از خونه فراری بودو یک ماهه قهر کرده اخلاقش شده گه پولامو ازم گرفت هیجا نمیبره جای خوابشو چند شبه عوض کرده تو خرید خونه گیر میده لباس هم گفته هیچی برات نمیخرم هیجا نمی‌برم دوست داری با این شرایط بمونی بمون نداری بسلامت نمیدونم از لجه یا واقعا تا آخر بقول خودش میخاد اینجوری باشیم کل پول های کارتش رو ریخته تو کارت داداشش نکنه برم مهریه بزارم اجرا سگ شده جواب تلفن نمیده برای هرچی بهونه ای داره خانوادش و خانوادم دخالت کردن با خانواده من قهر کرد ب خانواده خودشم گفت دخالت نکنید مادرش هرچی رسید بهم گفته 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

میخاستم ماشین بخریم بریم سفر شبا این زودتر بیا باهم وفت بگذرونیم یا برای خونه مبلی بخریم شوهرم بیشتر رفیق بازی میکنه از ما فاصله گرفته بود منم خسته شدم غر میزدم نمیدونستم اینجور میشه زندگیمو باختم چیکار کنم افسردگی شدید گرفتم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاستم ماشین بخریم بریم سفر شبا این زودتر بیا باهم وفت بگذرونیم یا برای خونه مبلی بخریم شوهرم بیشتر ...

مرد بد یکاری میکنه زن ب خودش شک کنه ک‌نکنه نباید اعتراض میکردم حتی خودشو مقصر بدونه و حاضر شه کوتاه بیاد و به همون چیزای بد قبلی راضی بشه

اگه اعتراضی ب رفیق بازی کردی این حق توعه همونطور ک تو زمانتو ب جای دوستات برای زندگیت میزاری