2777
2789

کسی هست این کارو کرده باشه؟

به دلایلی بعد از ازدواج دوست ندارم با اعضای خانوادم رفت و آمد کنم. این رو باید از همون اول به خواستگارم بگم یا لازم نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگی ها 

بگی میزنن تو سرت میشی تو سری خورشون از ما گفتن میگن اینکه کس و کار نداره بذار هربلایی میخواد سرش بیاریم

پسره هم‌که عاشقت نبود که بگیم با عشق جلو اومده باشه همدست خانواده اش میشه

اصلا اصلا نگو 

فکر میکنه بی کس و کاری هر بلایی خواست سرت میاره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نگی ها بگی میزنن تو سرت میشی تو سری خورشون از ما گفتن میگن اینکه کس و کار نداره بذار هربلایی میخواد ...

پس لازم نیست مستقیما بگم بعدا کم کم رفت و آمد رو کم کنم؟

برای حفظ زندگیم و آرامشم میخوام رفت و آمد رو باهاشون کم کنم بعد از ازدواج. چر؟

ازدواج کن جوری به شوهرت و خانواده اش برسون بابات مامانت خانواده ات عزیزن و براشون جون میدی ولی لازم‌نیست مدام بری سالی یه بارم رفتی مانعی نداره 

بازم فکر کن.هر چی باشه خانواده ان .میتونی به نامزدت یا خواستگارت نگی که در حرف هم بعد از خدا بلطف خودش  خانواده حامیت باشه حتی فقط بحرف . ان شاالله خدا حفظ کنه خانواده رو .هر کی باشن هیچی خانواده نمیشه ان شاالله بهترینا قسمتت اسی جان 

برای حفظ زندگیم و آرامشم میخوام رفت و آمد رو باهاشون کم کنم بعد از ازدواج. چر؟

منم تو یه خانواده سمی هستم 

دخترعمومم بود ،

بعد ازدواج قطع ارتباط کرد پسره رو یابو برداشت فکر کرد بی کسو کاره تو روی دختر عموم پدرشو فحش میداد چون فهمیده بود کسیو نداره آخرم طلاقش داد

همیشه خانواده رو ببر بالا حتی اگر مثل من بالا نیستن 

همیشه بزار یه ترسی تو دل شوهرت بمونه که پشت و پناه داری 

همیشه بزاربهش این حس القا شه که تو سرتری ازش 

نگاه اول زندگی نکن همین که خرشون از پل میگذره دم در میارن

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

اگ بگی بعدا چماقش میکنه رو سرن

فقط با حفظ سیاست رفت و آمدتو کم کن

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

نگو به شوهرت که خانوادت خوب نیستن

و گرنه فک میکنه بی کس و کاری ممکنه اذیتت کنه تحقیرت کنه تو هر دعوا بزنه سرت که خانواده نداری 

تو اصلا بدشون پیش شوهرت نکووو

رفت و آمد هم خودت یعد ازدواج جوری تنظیم کن شوهرت نفهمه با خانوادت سردی 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم