2777
2789
عنوان

اونایی که پوستتون عالیه

153 بازدید | 14 پست

پوستتون سفید وصاف بدون لک وکک ومکه چکارای میکنید درطول روز یا هفته چه رسیدگی میکنید ..فشیال می‌رید؟مرتب ضدآفتاب میزنید؟ماسک میزارید؟دکتر‌ میرید آب زیاد می‌خورید .هرکاری میکنید بگید ❣️

روتین پوستی (از اینا نه ک خیلی شلوغ کاری میکنن تو روتین تونر ، ابرسان مرطوب کننده)

فیشال ماهی یکبار 

ضد افتاب مرتب 

اب زیاد

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کک و مک ارثی دارم یعنی از بدو تولد بودن اما پوست خوبی دارم

تغذیه رو خیلی رعایت میکنم سرخ کردنی و قند مصنوعی رو گذاشتم کنار حالا شاید در طول سال دوبار کلا بخوام شیرینی بخورم 

آب زیاد در کنار یه روتین پوستی پایه ولی در مورد ضد افتاب من حتی تو خونه هم هر دو ساعت یکبار ضد افتاب میزنم

ب زیاد با چند قطره لیمو ضدافتاب خوب در طول روز و شب شست و شو صورت با صابون های طبیعی استفاده از مرطوب کننده مداوم و روغت های گیاهیو ماساژ صورت مصرف کلروفیل استفاده از ماسک نشاسته برنج و گلاب و عسل باهم ترکیب کن هفته ای سه بار

هیچی. حتی آبم زیاد نمیخورم. البته من یه کمی کک و مک دارم اونم علتش اینه که ضدآفتاب نمیزنم.

تغذیه خوب و سالم داشته باشی و مواد بهداشتی مناسب استفاده کنی کافیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اول بررسی که مشکل هورمونی نباشه بعدم روتین منظم روزانه و شبانه شامل شوینده و سرم سی و دور چشم و ضد آ ...

من پوستم روشن و خوب بود الان لک زده افتاده شده پوستم کدر شده تنبلی تخمدان دارم مشخصه هورمونام بهم ریخته برم آزمایش ولی دکتر نمی‌رم چون دارو بدتر می‌کنه .نمی‌دونم چکار کنم

من پوستم روشن و خوب بود الان لک زده افتاده شده پوستم کدر شده تنبلی تخمدان دارم مشخصه هورمونام بهم ری ...

تنبلی تخمدان منم دارم با رژیم غذایی و حذف قند و ورزش منظم درمان میشه و تا درمان شه پوستم خوب میشه اگر نمی خوای دارو مصرف کنی رعایت رژیم غذایی و ورزش درست میشه