2777
2789

سلام

بچه ها من دوست درست و حسابی ندارم

درست و حسابی ینی اینک یه سال هم زنگ نزنی خبرشون نگیری کاری باهات ندارن

شوهرمم صبح تا شب سرکاره، شبم ک میاد خیلی هنر کنیم به خرید و کارهای واجب برسیم، اصلا پایه نیست، نه کافه ای نه سینمایی نه تفریحی نه هیجانی

شما جای من بودید چیکار میکردید

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو واست وقت خالی کنه آخر هفته با هم برید خوش بگذرونین

گفتم

فایده نداره

پنجشنبه هام سرکاره

جمعه هام میره باغ و کارایی ک تو هفته عقب میمونه انجام میده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

گفتمفایده ندارهپنجشنبه هام سرکارهجمعه هام میره باغ و کارایی ک تو هفته عقب میمونه انجام میده

خب دوستی واسه خودت پیدا من ماهی ۲ بار برین بیرون 

بقیشم خودت با خودت حال کن 

باشگاهی کلاس هنری‌ای چیزی پاشو برو چندتا دوست پیدا کن

باشگاه میرم

هم کلاسی هامم چندتاشون میان

ولی در همون حدن

بیرون قرار بزاریم جایی نمیان

خونه بزاریم یه ماه میکشه همه هماهنگ شن

الان من بگم بیایت بریم فلان فیلم، یا میخوان باشوهراشون برن، یا رفتن، یا نمیان کلا