2777
2789
عنوان

خواستگار سابق

128 بازدید | 10 پست

تا بحال شنیدید خواستگار سابقتون که حالا بهش جواب منفی دادید یا به هر دلیلی نشده پشت سرتون خودش یا خانوادش حرف بزنن 

مثلا عیبی روتون بذارن یا بگن اونا راضی بودن ما نگرفتیم 

کلا من هر جی خانواده پسر دیدم یا میگن جایی خواستگاری نرفتیم یا میگن رفتیم خودمون پشیمون شدیم  

شما چی شنیدید طرف دختر و پسر چی میگن در مورد خواستگاری های سابقشون 

به خدا اعتماد کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا ازخواستگارهام یکی دو جای دیگه هم رفته بودن اولش طرفشون قبول کرده بود بعدش به هم خورده بود من دلیلش رو نپرسیدم گفتم حتما شخصیه اما جفتشون می گفتن دختره دوست پسر داشته خوب نبوده

با خودم می گفتم دلیلی نداره اینا رو بیان به من بگن وقتی ردشون کردم خواهر یکیشون  درمورد من رفت به همسایشون گفت دختره برادرمو می خواست ما پشیمون شدیم 

خیلی پر رو بودن دلم شکست با حرفش چون اون پسره هیچ چیزش به دل من ننشسته بود کلیم حرف پشت سرم زد

کلا پسرا اگه تعریف کردن جای دیگه رفتن خواستگاری و عیب رو دختره گذاشتن در واقع عیب اصلی از خودشون بوده نه دختره

چندتا ازخواستگارهام یکی دو جای دیگه هم رفته بودن اولش طرفشون قبول کرده بود بعدش به هم خورده بود من د ...

دقیقا اصلا اگه کسی هم پرسید طرف بگه مناسب هم نبودیم بگه تفاوت سنی داستیم بگه دختر قصد ازدواج نداشت نه اینکه عیب بداره یا بگه ما نگرفتیم خب تو اگه نمیخواستی بنطرت خوب نبود چرا از اول رفتی خواستگاری بعد اصلا به قول شما پشت سر همه میگن که بد بودن و فلان   نمیشه که همیشه مشکل از بقیه بوده باشه اصلا شنونده هم باورش نمیشه میفهمه مشکل از اینه که همه ردش میکنن

به خدا اعتماد کن
دقیقا اصلا اگه کسی هم پرسید طرف بگه مناسب هم نبودیم بگه تفاوت سنی داستیم بگه دختر قصد ازدواج نداشت ن ...

متاسفانه مردم عقلشون به دهن بقیه اس اونی که دروغگو‌تره حرفاش رو بیشتر باور می کنن من به خاطر خدا راجع به هیچ کدوم بدگویی نکردم با این که چیزای زیادی ازشون می دونستم اونا رو هم واگذار کردم به خود خدا چون دلم نمی خواست زندگی خودمو به خاطر دوتا آدم بی ارزش خراب کنم دیگه هم دلم نخواست خواستگار راه بدم‌ اعصاب برای آدم نمی گذارن اکثرا یه مشت آدم‌ خودخواه انگار اومدن اسباب بازی بخرن نمی بینن طرف مقابلشون هم انسانه و شخصیت داره اگر یه نفر شناخته شده و متشخص بود شاید ولی هر خانواده ای رو نمیشه راه داد پسرا خیلی بد شدن

متاسفانه مردم عقلشون به دهن بقیه اس اونی که دروغگو‌تره حرفاش رو بیشتر باور می کنن من به خاطر خدا راج ...

متاسفانه بله 😢

ولی مطمئن باشید خدا جوابشون رو میده حتی اگه بنده های خدا هم اونارو بهترین بدونن  

به خدا اعتماد کن
آره عزیزم، متاسفانه خیلی وقتا پیش میاد که یه سری افراد بعد از رد شدن از طرف مقابل یا خانواده‌ها شروع می‌کنن به بهونه‌تراشی و حرف زدن پشت سرشون. معمولا میگن که ما راضی بودیم، اون طرف نه یا دلیل‌های دیگه میارن که خود طرف مقابل هیچ ربطی به اون قضیه نداره. اینا بیشتر از غرور و نارضایتی خودشون میاد.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!