2777
2789
عنوان

دیگه زمان عشق وعاشقی تموم شده

108 بازدید | 6 پست

رفته بودم بیرون ب چهره آدما نگاه میکردم 

چطور شد همه چی عوض شد 

دیگ کسی بخاطر کسی قدمی برنمیداره 

دخترا بخاطر شرایط مالی طرف جواب مثبت میدن 

پسرا بخاطر شرایط ظاهری 

پدر مادرای مسن بابچه هایی رفت وآمد میکنن ک ازنظر مالی تامین شون کنن 

بچه ها بخاطر تامین مالی پدر مادرشون بهشون محتاجن

همه چی شده بده بستون

قبلا اینجوری نبود با عشق زیر یه سقف میرفتن اگر عشقی هم نبود ب حرمت خیلی چیزا میرفتن زیر سقف ک زندگیشونو با کمک هم بسازن 

ازته دل همسایه ب همسایه دلسوزی میکرد اما الان چی

دیگ کسی آدرسم میپرسه باترس و لرز جواب میدن نکنه طرف حقه ای بخواد بزنه 

وای خدایا 

انسانیت کجا رفت 

یعنی زندگی آدما شد فقط پول و پول وپول و منفعت طرف مقابل؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مگ با ادرس پرسیدنم حقه میزنن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

متاسفانه دنیا رو‌پول می‌چرخه و نمی‌شه توقع داشت کسی که حتی از لحاظ مالی مناسب نیست(‌ دوطرفه است این) ...

قبلا انقدر سختگیری نبود .هم دخترا هم پسرا 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مگ با ادرس پرسیدنم حقه میزنن

میترسن جواب بدن 

مثلا بزن ب شیشه یه ماشین آدرس بپرس باچه ترس ولرزی شیشه تا نصفه میاد پایین 

یه بار امتحان کن 

یا توخیابون صدبار باید بگی آقا خانم تا یکی جواب بده از ترسشون وا نمیستن

میترسن جواب بدن مثلا بزن ب شیشه یه ماشین آدرس بپرس باچه ترس ولرزی شیشه تا نصفه میاد پایین یه بار امت ...

یا خدا چقد عجیب

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿