2777
2789
عنوان

تاحالا تو خواب سرگیجه داشتین

101 بازدید | 18 پست

تو عالم خواب سرگیجه دارم.

هرچقدر سعی میکنم نمیتونم حرکت کنم یا درست ببینم 😊😊😊

انقدرررر من تو خوابام عذاب میکشم.یا دارم فرار میکنم یا برای بقا تلاش میکنم.یا گریه میکنم یا استرس دارم

خوابیدم برام عذابه رسما.آدم وقتی میخوابه خستگیش در میره من خسته تر میشم.واقعا امیدوارم تموم شه این عذاب.اوکی شم منم

من همین که خوابم می‌بره سرگیجه میگیرم انگار تو جام دارم میچرخم یا فرو میرم تو زمین و میام بالا 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم مشکلت متافیزیکی باشه یه مدت اب رو بهش چهار قل و ایت الکرسی فوت کن و بخور نمازت اول وقت بخون سعی کن اگر گناهی میکنی کمش کنی یا ترکش کنی بهتر میشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه ببینید.من تو خواب هایی که میبینم سرگیجه دارم

اها شاید غذای چرب یا سنگین میخوردی 

یه قرآن بذار بالا سرت شبا

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

به نظرم مشکلت متافیزیکی باشه یه مدت اب رو بهش چهار قل و ایت الکرسی فوت کن و بخور نمازت اول وقت بخون ...

عزیزم ممنون بابت نظرت.ولی من اعتقادی به این مسائل ندارم.

به نظرم به خاطر استرس و اضطرابه.و منشا روحی روانی داره.

اها شاید غذای چرب یا سنگین میخوردی یه قرآن بذار بالا سرت شبا

نه اصلا.کلا تو خواب انگار تو جهنم هستم.

چندباری هم این مسئله سرگیجه و ناتوان بودن تو خواب پیش اومده

نه میتونم ببینم نه راه برم هیچی فقط دنیا دور سرم میچرخید.و خوابام متاسفانع خیلی طولانی هستن...

عزیزم ممنون بابت نظرت.ولی من اعتقادی به این مسائل ندارم.به نظرم به خاطر استرس و اضطرابه.و منشا روحی ...

باشه عزیز هرطور مایلی ولی میتونستی برای یه مدت کوتاهی هم شده امتحان کنی شاید خوب شدی 

البته خودت میدونی هر طور صلاح میدونی عمل کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باشه عزیز هرطور مایلی ولی میتونستی برای یه مدت کوتاهی هم شده امتحان کنی شاید خوب شدی البته خودت میدو ...

آخه آدم باید به کاری که میکنه باور و ایمان داشته باشه.وگرنه که فایده ای نداره🌸