2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
من باشم نمیزارم شوهرم با دوستش بگرده با اینکه همسرتون صادق بوده باهاتون و جای تحسین داره ولی ناخوداگ ...

منم همین رو میگم حتی به خود همسرمم گفتم ، اونم میگه من مجرد نیستم از اینکارا بکنم من مسئولیت و تعهد دارم

همسرم همیشه مگه کارهای دوستام به من مربوط نیست ، دوستاشم زیاد نمیبینه هفته ای یه بار شاید

پس اوکیه جای نگرانی نیست ولی بازم از دور با هلی شات مراقبش باش خطا کرد اتک بزن شلیطه پلیطه ش کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همین رو میگم حتی به خود همسرمم گفتم ، اونم میگه من مجرد نیستم از اینکارا بکنم من مسئولیت و تعهد ...

پس اگه گوش نمیده هروقت دوستش خواست با کسی بیاد یه بهونه بیارید نرید. خودتو بزن به مریضی اصلا..

دیگه باهاش جایی نرید اگه رفتید نزارید کسی رو بیاره دوست دختر این چیزا ممنوع. جدی بگیرید

نه دیگه به هیچ وجه نمیرم ، اینقدر که من سر این موضوع عذاب وجدان گرفتم 

پس اگه گوش نمیده هروقت دوستش خواست با کسی بیاد یه بهونه بیارید نرید. خودتو بزن به مریضی اصلا..

نه اگه خانوادگی بخوایم بریم بگم نمیرم اونو قبول میکنه دیروز بهش گفتم که حسم خیلی بد بود گفت دیگه نمیریم .

اما مجردی با اون دوستش رو میگم که به حرفم گوش نمیده و میره بیرون