2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ابد زندگی کنم

البته به شرطی که طرفم هم همراه من عمر کنه😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

همین الان بمیرم 

جواب کامنتا خیلی ناراحت کننده ،اکثرا مثل خودم همین مورد و انتخاب کردن🥺😞

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

همین الان بمیرم جواب کامنتا خیلی ناراحت کننده ،اکثرا مثل خودم همین مورد و انتخاب کردن🥺😞

واقعا مرگ آرامش بخشه کاش دست خودمون بود😕💔

با افتخار شیرازیم:)
خب برا اینکه خونوادمو دوس دارم بچه هامو دوس دارم ، دلیل بزرگتر ازین ؟؟؟

آها از اون لحاظ منم و مادرمو دوس دارم ما دلیل نمیشه نمیرم

واقعا مرگ آرامش بخشه کاش دست خودمون بود😕💔

بنظرم آرامش بخش نیست ،فرار از موقعیتیه که توش هستیم ،راه چاره است متاسفانه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

چه الان بنیریم چه نمیریم قراره تا ابد زندگی کنیم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
روح ما تا ابد زندگی میکنه عزیزم بعد از این زندگی هم زندگی های دیگه ای رو تجربه میکنیم در کالبد های م ...

وایییی نههههههه کاش همون جهنم باشه ولی دوباره زندگی نکنم

روح ما تا ابد زندگی میکنه عزیزم بعد از این زندگی هم زندگی های دیگه ای رو تجربه میکنیم در کالبد های م ...

خب اره منم به این اعتقاد دارم اما زندگی الانمو خیلی بیشتر دوس دارم فکر اینکه ممکنه یه روزی کنار عزیزانم نباشم دیوونم میکنه سعی میکنم هیچوقت به مرگ فکر نکنم