2777
2789

لطفا راه جلو پام بزارید شهرغریبم هیچکس ندارم 

جای جز خانه کودک نیست 

اونجاهام نمیشه هرروز رفت روزی حداقل ۴۰۰ پیاده میشم چون اگ بریم کمتر از دوسه ساعت بازی نمیکنه-واقعا هسته شدم هرچی براش اسباب بازی جورواحور میگیرم باز ۲۴ ساعت درحال شیطنت کردنه 

شیطنت برای سالم بودنش هست

دیگه باید زمان بذارید براش

پارک ببر

دوست همسن و سال براش پیدا کن

کلاس هم میشه بذاری اگر سنش مناسبه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا ما که شهر غریبم نیستیم خونه فک و فامیل نمیریم خونه مامانم هم سالی یه بار میرم جایی نداریم ما هم بچه‌ها میرن پارک و مهد کودک و مدرسه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

پارکم خوبه دم غروبا ببری

از همسایه ها یه همسن پیدا کنه

طول روز یه دوساعتی بیرون بازی کنند خودت پیششون باش

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

مشکل منم هست. چرا چند روز هفته مهد نمیذاری که انرژیش تخلیه شه؟ یا ثبت نام دوره های مادر و کودک؟البته ...

مهدکودک واسه بچه ۲ سال مناسبه؟ 

میترسم اسیبی بهش برسه از بس شیطونه 

مهدکودک واسه بچه ۲ سال مناسبه؟ میترسم اسیبی بهش برسه از بس شیطونه

به نظرم بهتره بذاری حداقل سه سالش بشه هم از پوشک گرفته باشی هم خوب صحبت کنه بعد تنها بذاریش مهد ولی فکر کنم بشه هفته ای چند روز یذاریش خودت هم دورادور باشی باز از مهد بپرس

اول بگو بچت چندسالشه ؟؟

بعدم بچه مگه میشه بازیگوشی نکنه 

سعی کن با یکی دوست بشی که بچه همسن بچه شما داره باهم وقت بگذرونید پارک ببرید …

اگر پنج به بالاست مهد کودک ببرید 

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

اول بگو بچت چندسالشه ؟؟بعدم بچه مگه میشه بازیگوشی نکنه سعی کن با یکی دوست بشی که بچه همسن بچه شما دا ...

۲سال 

ببین شهرغریب من ب کی اعتمادکنم

همسابه هامونم بچه گوچیک ندارن

ولی تو اینستا دیدم بعضی بلاگرها بچه هاشون رو میبرن کلاسهای مادر کودک خودشون هم هستن بچه هم بازی میکن ...

من میخام جوری باشه گ خودم توخونه استراحت کنم

یچیزی مثل مهد 

کلاس مادرکودک هم بابد خودم باشم بازم خستخ کنندس