2777
2789

عروس هلندی خریدم دو هفته است اما هنوز با ما غریبی میکنه دستمو سمتش ببرم گاز میگیره اصلا اجازه لمس نمیده 

بلال و فلفل دلمه ای هم براش میزارم اصلا نمیخوره 

چه کنم رام و دستی بشه .

فروشنده گفت دوماهشه

خدایا شکرت🙏💙💜

بلال و فلفل دلمه ای نمیخورن یعنی من ندادم تا حالا تخمه میخورن عاشق تخمه ان 

نباید مجبورش کنی بهش اب و دانه بده با دست خودت تا عادت کنه بهت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بلال و فلفل دلمه ای نمیخورن یعنی من ندادم تا حالا تخمه میخورن عاشق تخمه ان نباید مجبورش کنی بهش اب و ...

فروشنده گفت بده 

از دستم تخمه میگیره ولی ارزن نمیخوره از دستم خیلی گاز میگیره نمیدونم چکار کنم باهام دوست بشه

خیلی ناز داره دیگه بریدم از دستش☹

خدایا شکرت🙏💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک ماه بزارش تو قفس بمونه اصلا و ابدا سمتش نرو مگه فقط برای ارزن و آب  گذاشتن بزار قفسش یه جای پر رفت و آمد باشه جوری که هر روز ببینتت یواش یواش عادت میکنه بعد از یک ماه از بیرون قفس بهش غذا بده دو سه هفته اینجوری پیش برو بعد در قفس رو باز کن بزارهر وقت دوست داشت بیاد بیرون بعد یک هفته مستقیم بهش غذا بده یعنی ارزن بزار کف دستت دستتو بگیر جلوش وقتی خورد ذوق زده نشی بگیری بچلونیش 😂 یک هفته اینجوری پیش برو بعد یک هفته دستتو ببر زیر سینش بزار بیاد رو دست برای احتیاط و اینکه یه وقت گاز نگیره دفعه اول ک میخوای رو دستت بگیری یه روسری یا پارچه ببیچ دور دستت فقط قرمز یا مشکی نباشه اصولاً میترسن از این رنگا 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

فروشنده گفت بده از دستم تخمه میگیره ولی ارزن نمیخوره از دستم خیلی گاز میگیره نمیدونم چکار کنم باهام ...

ببین هی بشین جلوش باهاش حرف بزن قوربون صدقه ش برو اینا خیلی گوشی ن و اصلا بزور نخو بهش نزدیک بشی در قفس و بزار باز خودش کم کم میاد بیرون و بهتون اعتماد می‌کنه اصلا جیغ و صدای بلند هم ندید 

فروشنده گفت بده از دستم تخمه میگیره ولی ارزن نمیخوره از دستم خیلی گاز میگیره نمیدونم چکار کنم باهام ...

باید فلفل دلمه بذاری بلال تازه بذاری کاهو هم بذار ارزن مخلوط عروس هندی بگیری دوماهه سخت دستی  میشه من سرلاکی میگیرم بزرگ میکنم دستی میشه میاد کنارم رو پام

تا یک ماه بزارش تو قفس بمونه اصلا و ابدا سمتش نرو مگه فقط برای ارزن و آب گذاشتن بزار قفسش یه جای پر ...

عزیز سمتش نره که بدتر میشه ما پرنده فروشی داشتیم اگه میخواد دستی بشه اصلا قفس نباید بذاره یا درش باز باشه غذا نذاره گرسنه شد با دست بده کمتر از یک هفته خودش میاد سمتش طلب غذا میکنه

عزیز سمتش نره که بدتر میشه ما پرنده فروشی داشتیم اگه میخواد دستی بشه اصلا قفس نباید بذاره یا درش باز ...

اینم هست 

من به توصیه یه آشنا این شکلی عروسمو آدمش کردم 😂

🤣🤣

به جان خودم کاری کردم اگر کسی میاد خونه اصلا از قفس در نمیاد سفره پهن میشه مثل بچه خوب میاد سر سفره غذاشو میخوره میره ی گوشه کنار می‌خوابه قبلا وقت و بی وقت مخصوصا موقع خواب ما سروصدا میکرد الان جیک نمیزنه ما میخوابیم یا میاد بغل بالشت من میخوابه یا میره تو قفس میخوابه 

کلا برنامه هاشو با تایم ما تنظیم کرده 😂😅

باید دستی شو میگرفتی دستی کردن عروس هلندی ادم حرفه ای میخواد که شما نیستی الان سن دستی کردنشه این هنوز دستی نشده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲