2777
2789

ببخشید میخوام رحمم گرم بشه چه کارایی باید انجام بدم و چیا بخورم بعد تا چندوقت فعلا اقدام نکنم؟

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
لطفا با نسخه های فردی و من دراوردی اینجا پیش نرو که ممکنه برات دردسر ساز هم باشه پاشو برو پیش طب سنت ...

ماما رفتم ی چندتا دارو داد گفت از سیزدهم اقدام کن ولی میخوام رحمم گرم باشه بعد

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماما رفتم ی چندتا دارو داد گفت از سیزدهم اقدام کن ولی میخوام رحمم گرم باشه بعد

ماما نه. 

ماما کاری نمیکنه که. 

طب سنتی برو که سرخود کاری نکنی. 

ممکنه رحمت گرم باشه و سرخود چیزی بخوری،  اسیب بزنی. 

ماما نه. ماما کاری نمیکنه که. طب سنتی برو که سرخود کاری نکنی. ممکنه رحمت گرم باشه و سرخود چیزی بخوری ...

شما رفتین چیزی دادن یا چیزی گفتن؟

شما رفتین چیزی دادن یا چیزی گفتن؟

من دوماه تحت نظر بودم،  درد پریود وحشتناک داشتم، واقعا تاثیر داشت. مشکلات دیگه داشتم و گفتم دارو داد برای تقویت. 

داروهاش خیلی زیاد و هزینه بر نیست. 

نسخه های خوب و دم دستی میده که تو همه عطاری هاهست و اصلا انحصاری کار نمیکنه که حتما از من خرید کنید. 

بعد این مدت واقعا نتیجه دیدم و مهم ترینش باردار شدن بود. 

راستی زهراعباسی یه دوره توپ و عالی به نام اثر انگشت خدا داره که امروز فردا ثبت نامش بسته میشه. 

پشتیبانی هم داره. 

خیلیا با دوره اش نتیجه گرفتن. عالیه دوره اش. 

میتونی تهیه کن و با ایشون پیش برو. 

من دوماه تحت نظر بودم، درد پریود وحشتناک داشتم، واقعا تاثیر داشت. مشکلات دیگه داشتم و گفتم دارو داد ...

خیلی ممنون عزیزم❤️