2777
2789
عنوان

این دخترای محرد چ مرگشونه

1554 بازدید | 71 پست

طرف ۳۲ سالشه دوتا بجه داره پسرم هست قیافه درست درمونم نداره پولشم متوسط در حد خونه و ماشین اینا

زنش مثل ماهه

بعد خونش دو طبقس 

با ی دختر مجرد دوست شد زنش فهمید گف میری برو میمونی بمون من میخوامش زنه هیچکسو نداشت ازاولش مجبور شد بمونه بسازه پسره تو بهترین تالار شهرمون عروسی گررفت با ساز و دنبک عروس اورد طبقه بالای زنش نشوند مارو هم دفوت کرد

شب عروسیشم گویا رفته پایین پیش زن اولش ب بچهاش سرزده زن اولو بوس کرده اومده بالا

حالا اون زنه ن فامیلی داره ن کسی زن دومه اومده خودشو خوب جا کرده تو دل همه

اون مسر لاشی هول بی چشم و رو 

توی خر چرا ب این جواب میدی آخه زن 

مرده هم ی شب درمیون پیش یکیشون میخوابه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم ولی جمع نبند

نگفتم همه دخترای مجرد گفتم این دخترای مجرد ینی اینسری از دخترایی ک اینقد پست و حقیرن

ببین دیگه اون چه خانواده داغونی داشته که زن دوم شده بعید میدونم آدم خانواده دار و درست حسابی تن به چنین خفتی بده چندش ترین چیز تو دنیا شوهر شراکتیه 🤢🤢🤢🤢

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خداروشکر یکی اومد شمارو گرفت که بتونی دخترای مجردو جمع ببندی

من‌نگفتم همه دخترای مجرد گفتم اینس دخترای مجرد اینسریایوشن ک اینجورین

چه سخت💔زن اول چه میکشه واقعا سخته قلب آدم به درد میاد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

نگفتم همه دخترای مجرد گفتم این دخترای مجرد ینی اینسری از دخترایی ک اینقد پست و حقیرن

در هر صورت

پسره مقصره 

شاید ده نفرم بهش پا بدن 

اون باید خودشو جمع کنه

کاربری دست دو نفره 

میگن روی زندگی گسی واسه خودت زندگی نساز که خراب میشه امیدوارم آه این طفلک زن اوله بیاد تو دامن زندگیش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

عزیزم از ماست ک برماست اگه همجنسامون ب این مردای هول رو ندن اینجوری پروو نمیشن 

اگه حداقل دیگه هیچ زن یا دختری قبول نکنه با مرد متاهل وارد رابطه بشه دنیا گلستون میشه 

درسته ذات مردا هم مهمه اما وقتی ببینن کسی بهشون رو نمی‌ده خفه میشن میشینن سر زندگیشون 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂