2777
2789
عنوان

خیلی عصبانی ام از دستش

231 بازدید | 32 پست

سلام 

مادر شوهرم هفته پیش زانوش را عمل کرده و خداروشکر الان خوبه و میتونه راه بره. خودش شهرستان زندگی میکنه اما برای عمل اومد تهران و چون خونه ما آسانسور نداره بعد از عمل رفته خونه خواهرش که ایشون هم تنها زندگی میکنه. ما دوتا ماشین داریم یکی مال منه و یکی برای شوهرم. از اونجایی که شوهرم معتقده هزینه های ماشین اون خیلی بیشتره و اگر اتفاقی بیفته موقع فروش ماشینش خیلی ضرر میکنه معمولا هر جا داخل شهر میخواد بره با ماشین من میره. منم قبول کردم. حالا امروز رفته خونه خاله اش به مادرش سر بزنه مادرش با وقاحت تمام گفته تو باید منو ببری خونه خودم. با اینکه سوار ماشین شوهرم شدن برای منم سخته چه برسه به کسی که پاشو عمل کرده. شوهر منم گفته چشم. به من زنگ زده میگه گقتم چشم میبرمت منم عصبانی شدم گفتم تو هر جا میخوای برهی میگی ماشینمو نمیارم خراب میشه اونوقت میخوای الان 800 کیلومتر رانندگی کنی باهاش. خب بیا اینم با ماشین من برو که هم کوتاه تره هم خرجش کمتره سر من داد میزنه میگه وقتی مامانم میگه منو ببر یعنی میخواد با ماشین من بیاد و باید ببرم. حالا خوبه ماشین به نام منه. واقعا ی بوم و دو هوا اعصاب منو بهم میریزه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بلیط هواپیما مگه چقده بگیره ببرتش کسی که زانوش عمل شده ۸۰۰ کیلومتر تو ماشین نشستن براش عذاب اوره

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

یه بلیط هواپیما مگه چقده بگیره ببرتش کسی که زانوش عمل شده ۸۰۰ کیلومتر تو ماشین نشستن براش عذاب اوره

عزیزم خودش همیشه با ی راننده میاد که خیلی هم مرد خوبیه و ازش 1و500 میگیره میارتش ماشینش هم خیلی خوب و راحته. بعد الان میخواد ناز کنه مثلا. 

والا ما ندیده بودیم کسی زانو عمل کنه 2 هفته بعدش با تور و مینی بوس بره گردش. ولی اوندفعه که اون یکی زانو رو عمل کرد نصق ایرانو گشت الان هم برنامه نصق دیگه رو داره.

سخت نگیرعزیزم اگه میشه باماشین مدل پایینترتون مادرروببرید وخیلی داغون نیست ویه موقع توراه نمی مونید بااون ببرید چون ۸۰۰ کیلومترواقعا مسیرزیادی هست به همسرت هم بگومطمئن باش منظورمامانت گل روی خودت بوده که برسونیش نه کدوم ماشین اگرهم دیدی شوهرت راضی نمیشه کوتاه بیا ولی دوست داشتی یکم حالشوبگیری دیگه برای کارهاش ماشینتونده راستی اگر میتونن یه کاری کن باهوا پیما برن دوتابلیط بگیرن بی دردسر برای همه تون بهتره 

عزیزم خودش همیشه با ی راننده میاد که خیلی هم مرد خوبیه و ازش 1و500 میگیره میارتش ماشینش هم خیلی خوب ...

اسم دکترش رومی دونی؟واینکه مادرشوهرت چندسالشه؟واگرهم می دونی چه پروتزی استفاده کرده بهم بگوببخشید الان فکرت هم‌مشغول هست من سوال پرسیدم 

سخت نگیرعزیزم اگه میشه باماشین مدل پایینترتون مادرروببرید وخیلی داغون نیست ویه موقع توراه نمی مونید ...

گلم دقیقا الان مساله اینه که ماشین من نو هست و مشکلی نداره فقط شاسی بلند نیست. بعد هم از روزی که ماین ماشین بزرگه رو خریدیم مادرش به شکل های مختلف برنامه می چینه که شوهرم با این بدون حضور من اینور و اونور ببردش. عزیزم از خساست نمیخواد 1و500 بده راننده بیاد ببرش اونوقت پول بلیط هواپیما میده؟