2777
2789
عنوان

بیاید تجربتون بگید درباره سوالم

81 بازدید | 14 پست

تا حالا شده وسط رابطه جنسیتون لکه خون ببنید رو .... شوهرتون؟؟ اخه من تنبلی تخمدان شدید دارم مدت زیادیه اصلا پریود نمیشم ولی امروز واسم عجیبه وسط رابطه خون دیدم الانم خودمو خشک میکنم لکه خون میبینم از طرفی خوشحالم از طرفی نگران بنظرتون طبیعیه؟؟

خون میبینی خوشحالی؟ به حق چیزای نشنیده

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=380241095]اخه من پریود نمیشم اصلا معلومه خوشحال میشم اگه پریود بشم[/QUOTE از نشانه های سرطان دهانه رحمه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

نه باردار نیستم مگه باردار باشم خون میاد؟؟

اگه باردار باشی و رابطه اروم نباسه امکانش هس..ی بیبی بزن نبودی برو دکتر

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148