دوستان با خواستگارم بحثم شد. من مقصر بودم که نتونستم شرایط را مدیریت کنم و بحث شکل گرفت. ده ماه هم از اشنایی ما میگذره. الان دو روزه زنگم نزده. لا به لای عصبانیت گفت دو روز بهت زنگ نمیزنم. ولی فکر نمیکردم جدی باشه. به نظرتون بهش پیام بدم یا صبر کنم خودش اقدام کنه. باید یه سوء تفاهمی را براش برطرف کنم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم اگر مقصر صد در صد شما بودی و این رابطه براتون مهم هست از نظر بنده پیام بدین و تو ضیحات لازم رو بدین. ولی اگر مقصر ایشون بودن منتظر پیامشون بمونید ..
فعلا صبر کن اگه واقعا بخوادت دلتنگت میشه و ی حالی ازت میپرسه اونوقت بگو من ی توضیحی باید بهت بدم
اخه اونم همین فکرو میکنه. میگه اگه منو بخواد خبری ازم میگیره. این مدت هم همیشه تماس گیرنده اون بوده. از ده بار تماس یکبارشو من گرفتم همش هم از این موضوع شاکیه که چرا یه طرفه هست
گلم پیام بدین و به صورت کاملا مودبانه توضیح بدین بحث رو کش ندین .. غرور بیجا رابطه ای که برات اهمیت داره رو از بین میبره .. به خصوص که میفرمایید همیشه پیش قدم ایشون بودن .. مواردی که دوستان میگن صحیح هست ولی در صورتی که مقصر طرف مقابل یا هردوتون باشید .. البته در نهایت تصمیم رو شما باید بگیرید که زنگ بزنید یا خیر .. بنده فقط نظر شخصیم رو براساس تجربه شخصی گفتم
عزیزم، اگه حس میکنی سوءتفاهمی پیش اومده که باید رفعش کنی، میتونی پیام بدی. اما حواست باشه که زود وارد بازی "کی اول پیام میده" نشی. یه پیام کوتاه و محترمانه بزن و براش واضح توضیح بده که چی شد. اگه طرف مقابل جدی باشه، خودش بعداً جواب میده. اما نباید منتظر بمونی که همیشه او حرکت کنه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
عزیزم، اگه حس میکنی سوءتفاهمی پیش اومده که باید رفعش کنی، میتونی پیام بدی. اما حواست باشه که زود و ...
بهش پیام دادم سلام خوبی؟ که پشتش بهم زنگ زد و براش توضیح دادم. کلا که قهر نمیکنه و صبوره اما وقتی قهر میکنه اگر تماس نگیره و یه مدت خبری ازش نشه به محض اینکه من پیام بدم ایشون بعدش زنگ میزنه. یعنی موقع قهر منتظر پیگیری من هست.