2777
2789

شوهرم آدم خیلی ساده آیه اینا هم اینو فهمیدن و هی ازش پول میکشن تا کوچکترین پس اندازی داریم میره میده به خانوادش اونا هم بچه کوچیک پیششون نیس همه ازدواج کردن خودشون هم شغل دارن ولی تمام پولای این پسرشون رو هم میبرن .باباش چند وقت پیش مجبور به خرید یک ملک کوچکی شد برای خودش از این ۱۵۰ میلیون قرض گرفت گفت بیست روزه پس میدم ولی الان ۶ ماهه پس نداده اصلا هم به روی خودش نمیاره هر چقدر هم پسرش بهش گوشزد میکنه فایده نداره. آخرین بار ۳ میلیون برای شوهرم ار حقوق مونده بود براش واریز کردن همشو داد مواد غذایی برد خونشون الان یک هفتست بیکاره ته کارتامون هزار تومن هم نداریم .من اکثرا بابای خودم برام پول میزنه به کارتم وگرنه که این هیچی برام نمیخره بجز موادغذایی خونه.هیچ آینده ای باهاش نمیبینم تمام فکر و ذکرش خانوادشه ‌میگه بچه نیار پول نداریم از اینطرف تمام پس انداز و در آمدش تو جیب دیگرونه .هیچ ارزشی برای زن و بچه و آیندش قائل نیس .دیگه نمیدونم چیکارش کنم😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خونه بابات. کودتا کن و تمام. یا درست میشه یا تموم میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چرا بابات باید خرج شما رو بده به پدرت بگو باهاش صحبت کنه اینکه زندگی نیست خرج شما رو پدرتون بده ایشونم خرج پدر مادرشو بده خواهشا این دفعه که بابات پول ریخت فقط برای خودت خرج کن برای خونه خرج نکن که بفهمه زندگی خودشم خرج داره 

شما نباید بزاری پس اندازی بمونه خرج کن تو خرج کن بهتر از اینه که باباش خرج کنه

من خیلی اهل پس انداز و زندگی هستم اگر هی من خرج کنم اونم خرج کنه چی واسه آینده و بچمون بمونه ‌.میگه هیچ پول نداریم بچه نیار .بالاخره واسه بچه آدم باید پس انداز داشته باشه

برو خونه بابات. کودتا کن و تمام. یا درست میشه یا تموم میشه

اگر قهر کنم دیگه باید به طلاق فکر کنم چون ابرو برام نمیذاره میگه ببین تقصیر خودشه خونه زندگی رو ول کرده ببین بساز نیست و دعوا راه انداخته خلاصه همیشه دست پیش رو میگیره

بهش بگو خب بگو اگه خانواده ات دوست داشتی چرا زن گرفتی اسیر گرفتی قهر کن بگو بودن نبودنت چه فرق ...

الان چند روزه باهاش حرف نمیزنم بهش گفتم اگر میخوای خرج خانوادتو بدی چرا زن گرفتی .اصلا هیچی براش مهم نیست

من خیلی اهل پس انداز و زندگی هستم اگر هی من خرج کنم اونم خرج کنه چی واسه آینده و بچمون بمونه ‌.میگه ...

وقتی قراره همه پولاشو بده باباش. چه پس اندازی دختر ـ. این حاضره زن و بچه ش یرن خیایون خواب بشن اما از بابای پولدارش پول نگیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!