2777
2789
عنوان

بدترین لحظه

141 بازدید | 12 پست

الان که دارم اینو می‌نویسم اشکام بند نمیاد

اصلا انگیزه و روحیه قبلی رو ندارم 

انگار همه چیزو از دست دادم دنیام سیاه شده

نمی‌دونم این درس چی داره که نه میتونم بیخیالش بشم نه دیگه میتونم مثل قبل بخونم خیلی سخته از شاگرد برتر برسی به اینجا:)))

کاش یه راهی بود یه دری باز میشد...

مشاوره برو

رفتم 

مشکلم از نوبت اول شروع شد که نتونستم شاگرد اول بشم زدم زیر همه چی کتاب و درس و مشق همه چیو ول کردم البته مستمرارو‌ جدی می‌گرفتم و تا جونم در نیومد میخونم و 20 می‌گرفتم ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم ارادمو‌ حفظ کنم با یه باد خونم خراب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم مشکلم از نوبت اول شروع شد که نتونستم شاگرد اول بشم زدم زیر همه چی کتاب و درس و مشق همه چیو ول ک ...

کمال گرایی 

‌میخوای همیشه اول بشی .

و این آسیب جدی میزنه به زندگیت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم میفهمم منم دانش آموز زرنگی بودم که درگیر مشکلات شدم و گند زده شد تو همه چی ولی باور کن سلامتی و آرامش خودت از صد تا درس مهم تره اول به فکر خودت و شادی و سلامتی خودت باش بعد درس و باور کن این روزا همش میگذره و میشه خاطره پس الکی حرص نخور بهش به چشم مسیری از زندگی نگاه کن که باعث رشد و پیشرفت میشه نه اینکه حالتو بد کنه اگر هم افسردگی داری سر همین موضوع بهترین کار صحبت با یه مشاور خوبه 🧡

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

عزیزم میفهمم منم دانش آموز زرنگی بودم که درگیر مشکلات شدم و گند زده شد تو همه چی ولی باور کن سلامتی ...

ریزش سکه ای گرفتم پوستم نابود شد تیک عصبی گرفتم معده درد عصبی گرفتم نابود شدم رسماً

مشکلم اینه اگه یه چیزی خوب پیش نرفت دیگه ولش میکنم و این خیلی بده من چندین ماه نشستم خوندم و عاشق درس خوندن بودم چون چیزی که میخواستم نشد دیگه تموم

دقیقا همیشه باید اول باشم همیشه:)

ببین
منم کمالگرا بودم
به حدی که یکی دو ماه قبلک کنکور نخوندم
خدا رحمم کرد قبول شدم. باورت میشه؟
کمالگرایی خانمان سوزه، لذت رو از زندگیت میگیره و افسرده ات میکنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببینمنم کمالگرا بودمبه حدی که یکی دو ماه قبلک کنکور نخوندمخدا رحمم کرد قبول شدم. باورت میشه؟ کمالگرا ...

نمی‌دونم چیکار کنم به خدا 

پیش مشاور رفتم یک جلسه گفت زیادی اهمیت میدی و دفعات بعدی هم بیا و فلان

دلم واسه خودم که دیگه حتی به فکر خودکشی افتادم نمیسوزه دلم واسه مامان بدبختم میسوزه خیلی گناه داره خیلی:)

نمی‌دونم چیکار کنم چطور درمان بشم دارم میمیرم دیگه

ریزش سکه ای گرفتم پوستم نابود شد تیک عصبی گرفتم معده درد عصبی گرفتم نابود شدم رسماًمشکلم اینه اگه یه ...

کمالگرایی داری باید حلش کنی تا خودتو نابود نکردی 

نمی‌دونم چیکار کنم به خدا پیش مشاور رفتم یک جلسه گفت زیادی اهمیت میدی و دفعات بعدی هم بیا و فلاندلم ...

برو مشاور باهاش حرف بزن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چطوری؟

عزیزم کمالگرایی ریشه در کودکی داره وقتی که کار هایی انجام دادی مثلاً یه نقاشی خوشگل و به جای تشویق فقط ازت ایراد گرفتن و تو به این نتیجه رسیدی که هرکاری کنی کافی نیست و با همین فکر بزرگ شدی و نتیجه شده این حالا چطور جلوی این کارو بگیری اول اینکه نذار کسی ازت ایراد بگیره مخصوصا خودت مثلاً امروز ۳ ساعت درس خوندی نیا بگو وایییییی خاک عالمممم بقیه ۱۲ ساعت میخونن من فقط ۳ ساعت به جاش بگو خب دمم گرم فردا به جای ۳ ساعت ۳ ساعت و نیم درس میخونم و خودت رو فقط با روز قبل خودت مقایسه کن نه با بقیه چون تنها کسی که باید باهاش رقابت کنی خودتی و اجازه نده کسی دخالت کنه تو درسته و برنامه ریزی هات فقط خودت نظارت کن و مثلاً با خودت بگو خب من امروز واقعا کارم عالی بود ۴ ساعت درس خواندم به خودت جایزه بده حالا هرچی که دوست داری تا یاد بگیری همین کار های کوچک هم قابل ستایشه و کم کم کمالگرایی کمتر میشه