2777
2789

من یکی دیگه میدادم کمیاب شد بچم شیردیگه ای نمیخورد با آشنایی پیداکردیم چنتا یه مدتم به جای ۳ شماره ۲دادیم که سیرنمیشد 

چن وقتشه بچت؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
من یکی دیگه میدادم کمیاب شد بچم شیردیگه ای نمیخورد با آشنایی پیداکردیم چنتا یه مدتم به جای ۳ شماره ۲ ...

اسم شیر خشکت چیه؟ 

پسرم 6 ماهش

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم شیر خشکت چیه؟ پسرم 6 ماهش

گیگوز

اگه اصلا گیرت نمیاد تابزرگترنشده عوض کن شیرش رو چون بزرگتربشه بیشترحالیش میشه نمیتونی شیرشو عوض کنی خواستی عوض کنی بپرس ببین کدوم شیر همیشه در دسترسه فکر میکنم نان راحتتر همیشه هست

اگر هم میتونی یه مدت به زور گیر بیار تا وضعیت درست میشه آخه همه شیرها یهو یه مدت نایاب میشن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
داروخونه رامین معمولا همه رو داره من سوپرامیل میدم فقط از رامین میگیرم بقیه داروخونه ها کمیابه

رامین کجا شمارش میدی

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼