2777
2789
عنوان

بیرون زدگی مقعد

310 بازدید | 21 پست

بچه ها من ۱۸ سالمه ،دچار بیرون زدگی مقعد شدم😔💔

بعد از کولونوسکوپیم اینجوری شدم ،رفته بودم بیمارستان خصوصی ولی زدن ناقص کردن منو😭😭😭😭💔

تروخدا راهنماییم کنید خیلی از عمل میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بواسیر کهددارو و کرم داره همه چی ک عمل نمیکنن به یبارم فک نمیکنم اینطوری بشع

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
شاید بواسیر کهددارو و کرم داره همه چی ک عمل نمیکنن به یبارم فک نمیکنم اینطوری بشع

من رفتم کولونوسکوپی بعد از اون سوزش داشتم دوسه روز که گذشت دیگه کم کم بیرون زدگی ایجاد شد الانم که بزرگ شده درد نداره ها ولی همینجوری هست اندازه ی لوبیا 

هموروئیدهمنم ۱۸ سالمههم شقاق دارم هم هموروئید . به خاطر یبوست اینطوری شدم.

الهی ،خب من ن من از کولونوسکوپی اومده من نمیدونم چیکار کردن واقعا بیمارستان خصوصی هم بوده🤦🏻‍♀️ولی خب دیگه پیش‌اومده میترسم برم عمل ولی خب اون بیرون زدگی هم هست چیز قشنگی نیست😐😂اندازه لوبیاست برا من واسه شما چی؟؟

یبوست داشتی ؟

ن میگم که گلم بعد از کولونوسکوپیم اینجوری شدم🤦🏻‍♀️💔

بعد کولونوسکوپی دوسه روز که گذشت احساس سوزش داشتم بعدشم این بیرون زدگی ایجاد شد و بزرگ شده الان