2777
2789

من ۳۵هفتم الان برا زایمان طبیعی میخواستم برم ثامن ناجا که گفتن ۱۰ تومن بیمارستان ۵ تومن دکتر 

حالا میگم خیلی زیاد میشه ۴ تومن ماما همراه بگیرم برم هفده شهریور که هزینه بیمارستان ندارن و دکتر شیفت میاد بالا سرم 

کدوم کار به نظرتون بهتره ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم مادر زایمان کردم و خصوصیه.

اما جاریم میگفت دولتی خیلی خوبه. رسیدگی میکنن. شما اگر امام رضا هم بری و مامتی همراه هم نگیری بازم کارت راه میفته. اونجا خودشون همه پرستاراش ماما هستن.

ممکنه بیان زیر گوشت بگن مامای همراه بگیر اما قانونی نیست. چون وظیفشونه کمکت کنن. 

گفته ۲۰ تومن دیروز اونجا بودم با اتاق خصوصی و اپیدورال میشه ۲۴

دیه بستگی داره چقدرمیخوای هزینه کنی دکترت چه بیمارستانهایی میره اینودرنظر داشته باش که شاید مجبوربشی سزارین کنی اون وقت بیمارستان با بیمارستان فرق میکنه  ۱۷ شهریور من سزارین میترسم

دیه بستگی داره چقدرمیخوای هزینه کنی دکترت چه بیمارستانهایی میره اینودرنظر داشته باش که شاید مجبوربشی ...

نگا عزیزم دکترم همین ثامن و موسی بن جعفره فقط خب دو تاشم هزینه هاش بالای نمی‌دونم چیکار کنم واقعا 

برا همین میگم ولش هر وقت دردم گرفت میرم بیمارستان دولتی بچه اولمم هست تجربه ندارم اصلا نمی‌فهمم چیکار کنم بخدا 

نگا عزیزم دکترم همین ثامن و موسی بن جعفره فقط خب دو تاشم هزینه هاش بالای نمی‌دونم چیکار کنم واقعا بر ...

اگربچه اولتونه حتما زیرنظردکترت باش وبرو موسی بن جعفر.من انتظارطبیعی داشتم ولی بچه براش مشکل پیش اومداورژانسی سزارین شدم.نمیشه ریسک کرد.به هرحال بعضی هزینه ها رو آدم انجام میده بعدش لذتشومیبره.اسم دکترت چیه

بیمارستان بنت الهدی اینا چجوریه قیمتش بری

اگ خیلی ارزون بخای امام حسین برو خوبم هس میگن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من بچه اولمو موسی بن جعفر دومی رو سینا زایمان کردم با اختلاف موسی بن جعفر رسیدگی خیلی بهتربود دکترم ...

بنت الهدی بهتره یاپاستور ازاین دوتا کدوم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نگا عزیزم دکترم همین ثامن و موسی بن جعفره فقط خب دو تاشم هزینه هاش بالای نمی‌دونم چیکار کنم واقعا بر ...

خاهر من زایمان طبیعی ۱۷ شهریور بود و کاملا رااااضی 

من طبیعی رفتم موسی بن حعفر منتهی نشد و سز اورژانسی شدم . و اصلا از بیمارستان رضایت کامل نداشتم 

بنظرم شانسیه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤