بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر گفتن سقط نرو کورتاژ تو خونه زعفران و دارچین و اویشن و اب زرشک بخور دفعش کن کورتاژ خوب نیست من ک اینجوری دفعش کردم تازه من نزدیک چهار ماهم بود کدیکه رشد نکرد و قلبش ایسته کرد
متاسفم . ولی اگه جونت و دوس داری کمالی سقط نکن. اصن کمالی هیچکاری نکن
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
عزیزم منم سقط هشت هفته داشتم همه این کارا زعفرون اینارم انجام دادم منتهی چون سقط فراموش شده بود یعنی جنین بیشتر مونده بود تو شکمم افاقه نکرد فقت عروس پشت پرده کمکم کردو رحمم پاک شد
البته اول رفتم تخت جمشید سونو وآزمایش دادم ،بعد رفتم بخش گفت بیابستری شو تاسقط کنیم برات ،منم دستم خ ...
اره . میشه
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..