2777
2789
عنوان

با چشمای خیس نخواب

171 بازدید | 16 پست

اگر دلت گرفته میخوای حرف بزنی من اینجام... 

همیشه دلم میخواست برای بقیه کسی باشم که خودم بهش احتیاج دارم:) 

امشب دیدم چند تا از تاپیک ها غمگین بودن..  میخوام بگم هر چی دلتون میخواد بگید چه خصوصی چه اینجا..  غمارو نریزید تو خودتون... چشمای قشنگتون رو زیاد گریون نکنید لیاقت بهترینارو دارید بخدا... زندگی کوتاهه نه از قضاوت آدما بترسید نه از رفتن اون آدم زندگیتونو تباه کنید نه بخاطر تروما هایی که دارید به خودتون آسیب بزنید.... هیچ کدوم رو انجام ندید لطفا طبیعیه مدت طولانی از یه اتفاق حالتون بد باشه..  شما نیاز به ترمیم دارید نیاز به استراحت دارید هر اتفاقی که افتاده باشه شما نیاز به زمان و استراحت دارید به خودتون فشار نیارید قربون شکلتون.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما تموم تلاشم رو همیشه کردم بتونم حداقل با حرفام به آدم ها آرامش رو هدیه کنم 

کاش آدمایی مثل شما تکثیر بشن واقعا این کره خاکی نیاز به کسایی مثل شما و امثال شما دارن که که همو درک کنن نثبت به هم بی تفاوت نباشن.

دمتون گرم

کاربر آقا هستم

وقتی دست خودت نباشه اشکت زود بباد:))

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

منم مثل شما تموم تلاشم رو همیشه کردم بتونم حداقل با حرفام به آدم ها آرامش رو هدیه کنم کاش آدمایی مثل ...

امیدوارم از غم آدما کم کنم  وقتی میبینم بقیه انقد ناراحتن نمیتونم بی تفاوت باشم وقتی میدونم یه کاری از دستم بر میاد انشالله شما هم تکثیر بشید دنیا به آدمای مهربون احتیاج داره❤️‍🩹

امیدوارم از غم آدما کم کنم وقتی میبینم بقیه انقد ناراحتن نمیتونم بی تفاوت باشم وقتی میدونم یه کاری ...

شما خیلی با شرفی

بله صدرصد دنیا واقعا جای قشنگ تری میشه 

کاربر آقا هستم

عزیزم۳ماه کارم گریه چشمم اسیب دیده بخاطر ادمی ک فکرشم نمیکردم اینکارو باهام کنه همسرم انگارن انگار متاهل ومیخوادتوافقی جدابشه هیچی ارومم نمیکنه بجز گریه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

وقتی دست خودت نباشه اشکت زود بباد:))

انقد این جمله رو با تمام وجودم درک میکنم که وقتی خوندمش نزدیک بود گریه ام بگیره:) ولی دووم بیار قربون چشمات دوران بد هم میگذره تموم میشه و تو خوشحال میشی:) 

عزیزم۳ماه کارم گریه چشمم اسیب دیده بخاطر ادمی ک فکرشم نمیکردم اینکارو باهام کنه همسرم انگارن انگار م ...

قربونت برم حیف چشمات حیف اشکات اگر آرومت میکنه گریه کن خدا یه چیزیو ازمون میگیره که بهترشو بهمون بده اینو الان متوجه نمیشیم تا وقتی که یه آدمی سر راهمون قرار میگیره که کاملا نظرمون عوض میشه و میگیم چرا بخاطر کسی که واسش مهم نبودم گریه میکردم وقتی خدا همچین فرشته ای رو برام در نظر گرفته بود!! 

سلامت باشی همیشه❤️فقط یک چیز رو باید بدونید و اون اینه که زمان خیلی سریع میگذره و خیلی از آدم ها همز ...

عزیز دلمی..  میفهممت ولی نیاز به ترمیم داری هر چقدر هم تحت فشار باشی باز هم نیاز به ترمیم داری تا بتونی یه انتخاب با کیفیت داشته باشی و عجولانه تصمیم نگیری:)