2789

من مجردی خیلی لاغر بودم الانم ک ازدواج کردم خیلی جاق شدم دکتر زنان رفتم گفت از تنبلی تخمدانه خب مگه من همون مجردی هم تنبلی نداشتم چرااون موقع لاغر بودم چون پری هام اون موقعم نامنظم بود کسی علتشو میدونه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سونو دادی یا همین جوری گفت ،،، در ضمن تنبلی بعضی وقتا هیچ علاعمی نداره ،، درمانشم گیاه بومادران

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
سونو دادی یا همین جوری گفت ،،، در ضمن تنبلی بعضی وقتا هیچ علاعمی نداره ،، درمانشم گیاه بومادران

اره تحت درمانم فقط این چاقی و لاغری بیش از حد رفته تومخم که ب این تنبلی ربط داره یانه

اگه دوس داری درمان شی رایگان و اهل تلاشی  من چن تا ویس میدم بهت اگه کامل گوش کنی وعمل کنی تنبلی بدون قرص و رژیم درمان میشه تویه ماه هم ۷ کیلو اینا کم میکنی من جواب گرفتم ن چیزی میخری ن هزینه میکنی فقط وقت میزاری اینارو گوش میدی عمل میکنی

اره تحت درمانم فقط این چاقی و لاغری بیش از حد رفته تومخم که ب این تنبلی ربط داره یانه

ربط که داره ، متاسفانه درمان قطعی هم نداره فقط با اصلاح سبک زندگی درست میشه ،یه سری غذاهارو باید کم یا حذف کنی تقریبا هر روز هوازی کار کنی ، اما خیلیا بهبودی داشتن با این روش

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من