2777
2789
عنوان

چطور بلاگر آشپزی بشیم

245 بازدید | 23 پست

با چهره یا بدون چهره بهتره ؟ چیکار کنیم زود دیده شیم پیج جدید بزنم؟ یا تو پیج روزمرگی و عکاسی لایف استایل  ادامه بدم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل بقیه از غذا درست کردنت فیلم بگیر و محتوا درست کن

میخوام خاص باشه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

با چهره بیشتر جلو توجه میکنه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
کیفیت خوبادیت خوببا خلاقیت

دوربین دارم ولی خلاقیتو نمی دونم چطور پرورش بدم البته تا حدودی دارمش 

دلم میخواد خااص باشه محتوام. پیج جدید بزنم ؟ با چهره یا بدون؟ 

اگه اشپزیت عالیه فقط پست غذا اگه نه باید با پست های دیگه جذابیت ایجاد کنی

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

با چهره بیشتر جلو توجه میکنه

اره نظر منم همینه البته خیلی خوشم نمیاد چهرمو هرکسی ببینه ها ولی عادی شده همه میذارن 

اگه اشپزیت عالیه فقط پست غذا اگه نه باید با پست های دیگه جذابیت ایجاد کنی

آشپزیم عاالیه و شیرینی پزیم 

پیج جدید بزن. شکل محتوات خیلی مهم نیست ولی رنگ و لعاب دار باشه. ی مدل جدید باشه. تکنیک های اختصاصی یاد بده. پروفایلتو دقیق بساز. اسم تکراری نذار. همکاراتو دنبال کن. ۱۰ ۲۰ تا پست حداقل آماده بساز بعد پیج بزن و هر روز یکی بذار. استوری هرروز بذار. میتونی فقط از مراحل آشپزی بذاری مثلا فقط دستت معلوم باشه بعد ی آهنگ بذاری حالا یا حرف بزنی یا بنویسی. ولی هر جور درست کردی نوشتن رو فراموش نکن. کاور خوشگل هم بزن. نمیخواد زیاد پیچیده باشه. از همکارات هم یاد بگیر. عجله م نکن.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

پیج جدید بزن. شکل محتوات خیلی مهم نیست ولی رنگ و لعاب دار باشه. ی مدل جدید باشه. تکنیک های اختصاصی ی ...

مرسی عزیزدلم . یعنی حتما نوشته باشه رو محتوام؟ یا اینکه جلوه های بصری داشته باشه فقط بهتر نیست؟ با آهنگ جذاب با ادیت ویدیوها همخونی داشته باشه یا گاهی ه صدای خودم باشه .

اره باید برم یکسری چیزا بخرم بعد شروع کنم محتوا تولید کنم . 

به نظرت برای پیج قبلمم وقت بذارم ؟؟ یا بچسبم به همین ؟؟ 

مرسی عزیزدلم . یعنی حتما نوشته باشه رو محتوام؟ یا اینکه جلوه های بصری داشته باشه فقط بهتر نیست؟ با آ ...

هر کدوم که هدفته دنبال کن. هرگز در یک زمان به دنبال دو خرگوش نرو. چرا مثلا فیلم بگیر ولی مثلا چیزی که میگی رو، روش بنویس اینجوری بازدید خورش بیشتره. تو استوری هم همینطور

هر کدوم که هدفته دنبال کن. هرگز در یک زمان به دنبال دو خرگوش نرو. چرا مثلا فیلم بگیر ولی مثلا چیزی ک ...

من مشکلم همینه همش دودلم و میگم پیج خودم چی 

😔

من مشکلم همینه همش دودلم و میگم پیج خودم چی 😔

چه جوریه وضعش؟ چقد دنبال کننده داری چقد بازدید داری. تو پستات چی میگی؟

چه جوریه وضعش؟ چقد دنبال کننده داری چقد بازدید داری. تو پستات چی میگی؟

۲k بدک نیست از روزمرگی و عکاسی و اینا گاهی میذلارم استوری و پست