2777
2789
عنوان

عكس العملتون موقع خيانت

202 بازدید | 17 پست

چي بود؟

من شك دارم و حس ميكنم ٩٠ درصد خيانت ميكنه ولي هنوز موفق نشدم مچشو بگيرم

گوشيش رو اصلا نميده چندبار گفتم عربده راه انداخت رابطمون ماهي يكبار و تقريبا صفرشده بي محبت و بي محلي ميكنه حتي نگاه نميكنه و حرف درست نميزنهه منم همين رفتار رو مثل خودش ميكنم ديگه دوسش تدارم ازش متنفرم ازبس بهم بي محلي و بي احترامي كرده برام مرده ديگه

فقط اينكه خرج ميكنه همه جوره برام 

نميدونم چيكار كنم اگر مطمين شذم خيانت ميكنه ، جدا بشم سا نه؟؟دلم نمياد بچم احساس كمبود كنه و پدر مادرش جدا بشن😭😭😭😭

وقتی فهمیدم سرم گیج میرفت و چشمام جایی رو نمیدید

ولی خونع بابام بودم و اونم مریض بود 

فکرکن خیلی عادی محبور شدم برم غذا بذارم برای بابام سفره بندازم و ... 

تا فردا صبحش به یه هوایی از خوته کشیدمش بیرون و شروع کردم جیغ و داد و کتک زدنش

.

این چیزی که میگی ۹۹ درصد خیانته . الان فققططط ازش پول بگیر ، فقط تا میتونی جمع کن 

الان از ترسش زیاد پول میده بهت . بعدش یه جوری مچش رو بگیر تا ببینیم در چه حد بوده اگر جنسی بوده جدا شو بی شک

حَسبی الله💫🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خش بگذرون فرتو فرت پول خرج کن با بچه هات بگرد غذا های عالیو خشمزه درست کن با بچه هات بخوریدو از زندگی لذت ببرید اما اون گوشه کنار ها هم پس انداز کن و هم یه مهارتی مثل خیاطی ارایشگری طراحی لباسی هنری هر چیزی که خودت بهش علاقه داری یاد بگیر و از زندگی لذتتت ببر فکر کن اونم یه هم خونست 

کنجکاوی نکن خیره انشاالله💕

قبلا بهم همين رو گفتن

ولي دارم عذاب ميكشم حس كمبود دارم

اعتماد بنفسم صفر شده همش يا سر كار يا با دوستاش منو بچم اولويت اخرشيم 

دريغ از يه بيرون بردن

٤ سال ازدواح كرديم يكبار ن پارك رفتيم ن كافه ن رستوران هيچ جا

من اگه خرجم میکرد اصابرام نبود مال من هم خرج نمیکنه هم خیانتشو دیدم ولی موندم 

خیانت جوریه هرروز جیگرتو آتیش میزنه الخصوص اگه طرفو بشناسی خیلی سخته ولی به مرور باهاش کنارمیای

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

به نظرم خش بگذرون فرتو فرت پول خرج کن با بچه هات بگرد غذا های عالیو خشمزه درست کن با بچه هات بخوریدو ...

از لحاظ مالي خيلي رسيدگي ميكنه

بخش زيادي از درامدش رو ميده من

طلا زياد 

ولي كاش هيچي نداشتم همشو ميدادم فقط يكم منو ميديد😩

قبلا بهم همين رو گفتنولي دارم عذاب ميكشم حس كمبود دارماعتماد بنفسم صفر شده همش يا سر كار يا با دوستا ...

عزمزممم

دعا میکنم اتفاقای خوبی برات بیفته🌱

پیشنهاد میکنم خودت رو با فراگیری یه هنر جدید سرگرم کنی و حواست به پسرت باشه مخصوصا اگر در سن نوجوانی هست

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

خودت که میگی پول زیاد بهت میده وخرجت میکنه. بی خیال ک ک و ن لقش. تو هم هرروز یه تیپ خوشگل بزن ودست بچتو بگیر دوتایی برین بیرون تفریح وخوشگذرونی

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

از لحاظ مالي خيلي رسيدگي ميكنهبخش زيادي از درامدش رو ميده منطلا زياد ولي كاش هيچي نداشتم همشو ميدادم ...

خب پس شانس اوردی که خرج میکنه 

عشقو گدایی نکن چیزی که زیاده شوهره ولکنا مامان هامون به کجا رسیدن ما رو بزرگ کردن یه روز خش ندیدن فقد پول جمع کن و یا مهارت یاد بگیر اصلا هم بهش فکر نکن تو اگه سرتو بالا بگیری هزارتا مرد واسه اینکه فقد نگاهشون کنی لح لح میزننن 

عزمزمممدعا میکنم اتفاقای خوبی برات بیفته🌱پیشنهاد میکنم خودت رو با فراگیری یه هنر جدید سرگرم کنی و ح ...

١ سال و نيمشه

توي بارداريم همسرم اينحور شد اواخر بارداريم اليته😭😭😭

خودت که میگی پول زیاد بهت میده وخرجت میکنه. بی خیال ک ک و ن لقش. تو هم هرروز یه تیپ خوشگل بزن ودست ب ...

وقتي دلت خوش نباشه و افسرده باشي تفريح كجا برم با بچه يكساله؟😭