2777
2789

بگه گوشی وساعت برنده شدید و۱۹۰۰واریز کن بخاطر هزینه پست وریجستری ....شماره کارت بنام مهرداد صدیقیان زاده داد وهمه اطلاعاتمون داشت بهمون گفت تو قرعه کشی گارانتی فلان وسیله که خریدید برنده شدید حتی بعد واریز کدپیگیری مرسوله پستی هم بهمون داد وپیگیری کردیم دیدیم که واقعا بسته هم فرستادن وفردا دستمون میرسه ولی میزنم نت میاد که کلاهبرداریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا پول زدین؟😐

نه تنها اون پول بلکه کل حساباتون هم خالی میکنن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بگو از جایزم کم کن بقیشو بفرس بیاد

خخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
واستون پیش اومده ؟مثلا چی میفرستن

من نه ولی واسه کسی پیش اومده.کلاهبرداریه عزیز

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️