2777
2789
ب ی ورش بود ادای عاشقا در میاورد

والا اصلا ادای عاشقارم درنمیاورد. از اول معلوم بود حسی به اشکان نداره. فقط اشکان دوسش داشت

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم تو قسمت آخر دوستای وحید هم مجازات بشن، الکی وحیدو پر کردن و باعث دعوا شدن

آخ گفتی، اون محسن پرش کرد. هی تو گوشش خوند الان وقتشه، باید بزنیش، باید حالشو بگیری، باید فلان کنی...بنطر من قاتل اصلی اون کثافت بود. 

وای انقد من حرص خورررردما قیافشم چقد نچسبه

خیلی آدم منفوری بود تو این سریال. از اولم همش تو فاز پیچوندن بود. اصلا مثل رفیقاش نبود. شاهین بدبخت همش میگفت این هانیه اصلا با مانیست. همش به یه بهانه ای میخواد بپیچونه

منم حسم میگه میدونه اصلا خودش همکاری کرده

نه همکاری نکرده، فقط پیچوند رفیقاش و. بخاطر پول و پیشرفت. از وویسی که واسه دختر عموش فرستاده بود معلوم بود نمیدونه

چرا روبیکا قسمت جدید و نذاشته هنوزیکی تعریف کنه

هیچی یه آنچه گذشت نشون داد که فرزاد و اشکان چجوری با صدف و داداشش، این بازی و چیدن. داداش صدف، رفیق صمیمی فرزاد بود که تو گرجستان زندگی میکرد. اینا اومدن اونجا چندروز بمونن که سرفرصت بریزن سر شهرام. اونجا ماجرارو واسه این خواهر برادر تعریف کردن و صدف این نقشه رو کشید. گفت اموالش و بالا بکشم سهم خودم و داداشم و برمیدارم. ایناهم قبول کردن

درآخرم معلوم شد هانیه همون بیتا زن شهرامه. اشکان و فرزاد وقتی از دور دیدنش کوپ کردن طفلیا

عه بازم چقدر کصافت بوو سراغی نگرف دوستاش فرزاد چیشدن

از اول قصدش رفتن بود. نباید با اشکان تیریپ عاشقانه برمیداشت. طفلی اشکان خیلی وابسته ش شد.