2777
2789

خودم هنوز تپل حساب میشم ولی 

از ساعت ۱۰ شب فست شروع میشه تا ۲ فقط اب چای قهوه شیر میخورم فقط هم دو روز در هفته فست هستم 

بقیش کالری شماری ۱۴۰۰ کالری در روز میخورم 

یه روز در میون دانه چیا و آب 

یک قاشق هفته ای یک بار سرکه سیب که من سرکه سیب و با یه لیتر آب قاطی میکنم در طول روزمیخورم 

صبحونه نمیخورم 

نهار کم  میخورم نصف بشقاب 

شام هم‌گاهی میخورم گاهی نمیخورم 

خانه داری میکنم بشور بساب و سر پام 

باعث شده خیلی لاغر بشم . همه میگن بهم 

ولی بازم تو پر هستم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

صبحونه نمیخورم نهار کم میخورم نصف بشقاب شام هم‌گاهی میخورم گاهی نمیخورم خانه داری میکنم بشور بساب و ...

اتفاقا منم هدفم این نیست خیلی کم کنم تو پر به نطرم قشنگ تره 

ولی صبحانه بخور ضعفت میکنه 

میوه چی میخوری؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا منم هدفم این نیست خیلی کم کنم تو پر به نطرم قشنگ تره ولی صبحانه بخور ضعفت میکنه میوه چی میخور ...

میوه  گاهی خیار یا  هندونه . 

زیاد اهل میوه نیستم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چیکبار کنم مثل تو رفتار کنم مثل تو بشم منم نخورم

من خودمو مشغول میکنم . میشورم میسابم  بچمم اعصابمو به هم میریزه   کلا از غذا خوردن میفتم .  

اعصابم خورد میشه بیشتر میخورم

برو دکتر تغذیه 

‌دارو میده اشتهات کم میشه . چربی سوزی میده و...

برو دکتر تغذیه ‌دارو میده اشتهات کم میشه . چربی سوزی میده و...

اینا عوارضی نداره؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من