2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

471 بازدید | 44 پست

رفته بودم خونه مادرشوهرم 

تو آشپزخونه آشپزی نمیکنه کلا، مطبخ داره همه چیو اونجا میپزه 

خواهر شوهرم و خانوادش هم بودن قرار بود شام اونجا باشن

همینکه رفتم تو خونه شدیدا بوی سیرابی و جیگر و ...این چیزا میومد

بعد اینا از من مخفی میکردن و نمیخواستن من متوجه بشم

برادرشوهرم زنگ زد گفت شام چی داریم مادرشوهرم گفت ما میخوایم املت بخوریم 

(اصلا قرار نبود من شام بمونم من بدون دعوت شام ناهار خونه کسی نمیرم خودشون می‌شناسن منو ولی با این حال این رفتار رو داشتن

منم چنددیقه بعد برگشتم خونه.

من بچه شیر میدم و واقعا دلم خواست

به شوهرم تعریف کردم ناراحت شد گفت شیر میدی دلت خواسته فردا خودم میخرم 

ولی این حرکتشون رو هیچوقت فراموش نمیکنم

واقعا متاسف شدم

باز خوبه شوهرت درکت کرده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کم بوده یا هزار دلیل دیگه 

مهم نباشه برات 

حالا فردا همسرت ک گرفت بشین سیر بخور 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یعنی همه جا ننگ پیدا میشه ک بفهمی ذات خراب تر هم پیدا میشه؛به نظرم یه جایی همین ادما واسه یه قطره اب له له میزنن

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بدبختای گدا گشنه ی پیام بفرست برا مادرشوهرت بهش بگو به نظرم حالش جا بیاد

شوهرم میگفت باید میگفتی شامتون فلان چیزه بوش میاد بعد هرچقدر اصرار میکردم بمون نمیموندی تا خر فرض نکنن آدم‌رو😂