2777
2789

انسان عمیقی هستید یا سطحی هستید و راحت زندگی می‌کنید ؟

زیاد فکر می‌کنید یا بیشتر تو جریان زندگی زندگی میکنید؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

منطق تفکری  تعقل در جایگاه اول بودن در هرموضوع در اصول همیشه آرامش مطلق همراه داشته هرموضوعی هم احساس هیجان اعصبانیت همراه داشته جای  عقل تفکر اراده گرفته و آسیب هاش همراه داشته وناارامشی ها به وجود آورده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته

نباید رفتاری ها که میشه از طرف ادمای سمی اطراف تون بشناسین چون رفتار اخلاق منش ادمای سمی مختل کردن آرامش ها و اذیت ازار دادن هستن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نباید رفتاری ها که میشه از طرف ادمای سمی اطراف تون بشناسین چون رفتار اخلاق منش ادمای سمی مختل کردن آ ...

نه منظورم از تاپیک ام اخلاف انسان ها نیس کلا چهارچوب بندی قضایا اعتقاد به درست و غلط ( انگار بجای اینکه راحت زندگی کنی مثل هم سن و سال ها بلکه خودت رو زندگیت رو با منطق پیش ببری این خوبه ولی اذیت کنندست و گاهی خیلی سختگیرانه) ریز شدن تو موضوعات و...بود

نه منظورم از تاپیک ام اخلاف انسان ها نیس کلا چهارچوب بندی قضایا اعتقاد به درست و غلط ( انگار بجای ای ...

معنویات الهی منظور تون بود ؟

معنویات الهی منظور تون بود ؟

نه فقط مبحث دینی، معنویات کلی مثلا من بخاطر انسانیت ، سلامت روح و اینکه انسان درستی باشم خیلی از اطرافیانم متفاوت ام 

اتفاقا دوست داشتم  دیندار بودم و میگفتم خب بخاطر دین فلان کار و... انجام نمیدم درصورتی ک کارهای اشتباه( ک از نظر اطرافیان اشتباه نیس )رو بخاطر روح و منزلت ام انجام نمیدم 

با خیلی از قوانین دینم موافق هستم با خوردن الکل مخالفم درصورتی ک اطرافیانم اینجور نیستن ، نه بخاطر گناه بخاطر اینکه چندین بار آدم های مست رو دور و برم دیدم و فهمیدم اصلا امن نیستن اصلاااااا و اینکه شخصیتم بیاد پایین دوست ندارم، من با حجاب سفت  موافق نیستم ولی با خیلی لباس باز پوشیدن مخالف ام چون باور دارم مخله برا جامعه و اطرافیانم راحت ان...گاهی میگم من خیلی عمیق میشم من اشتباه میکنم

نه فقط مبحث دینی، معنویات کلی مثلا من بخاطر انسانیت ، سلامت روح و اینکه انسان درستی باشم خیلی از اطر ...

همه ما میدونیم که محیط ها ناسالم هستن و الوده هستن پس نباید از احساس وهیجان استفاده کنیم و یادمون نره که ما انسان ساده نیستیم که انسانیت خالی داشته باشیم شریعت و طریقت داریم که به ما میگه ما انسانیت همراه مسلمونیت مون داشته باشیم و باید ها و نبایدها داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپائی قیاس و تفکر کنیم و انسانیت خالی داشته باشیم