2777
2789

بخدا من خودم همییییشه هم مام میزنم هم عطر و ادکلن...تند هم نمی‌زنم...اما هزار تا لایه هم می‌پوشم چون چادری ام ... عبا بلند می‌پوشم...و همیشه خوش بو هستم و تمیز..امروز ۳تا دختره اومدن تو مترو که شدیداً یکیشون بوی تعفن عرق خیلییییی زیاد و تند مردونه میداد

بعد نگاه به صورتش میکردی هزار قلم آرایش داشت...کلی وقت گذاشته بود برای موهاش و لباسش

ولی رو قسمت نظافت شخصی صفر

یعنی خودش بوی عرق شو نمی‌فهمید؟

بعد هی بلند می‌خندیدن...در مورد دانشگاه و مهمونی و قرار و وقت رنگ مو حرف میزدن..

بخدا هر لحظه میخواستم بیارم بالا

خیلی بد بود 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآنم که هوا گرمه واقعا من هر سری میبرم بیرون  تو یه روز، حداقل امکان نداره. لباس تکراری بپوشم 

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
یکبار تو مترو شلوغ شد تو یه ایستگاه تو هم چسبیده بودیمیکی پشتش به من بود با اعتماد به نفس شالشم درآو ...

شوره سر هم شبیه رشک شپش 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون