چجوری میشه فهمید یکی عشق زودگذر نسبت بهت داره یا ماندگار.. ینی بعد ازدواج و برآورده شدن نیازهاش بازم دوستت داره یا نه.. نمیخوام هدف هوس و شهوت یکی باشم.
میترسم ازینکه احساسم رو درگیر کنه تا فقط منو جذب کنهبعد که خرش از پل گذشت همه احساسش حرفاش ادعاهاش یادش بره یا فروکش کنه. بفهمم دورو بوده یا منو بخاطر منافع شخصیش میخواسته نه بخاطر خودم
خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا نمیفهمم چی میگی یعنی با رابطه جنسی عشق کمتر بشه ؟ نه خیلی بیشتر میشه
و اینکه زندگی همیشه قشنگ نیست یه روز بحثه یه روز قهره یه روز پر از شادی و خنده است
ولی در نهایت اون آدم الویت زندگیته
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اصلا نمیفهمم چی میگی یعنی با رابطه جنسی عشق کمتر بشه ؟ نه خیلی بیشتر میشه و اینکه زندگی همیشه قشنگ ن ...
آره.. پس همه مشاورا میگن چند ماه اوله که شور و شوق داره رابطه بعد تازه دعوا درگیریها شروع میشه چون اولش فقط هوس و نیازه.. اینهمه خیانت هست یا طلاق عاطفی خب اینا در اثر چیه؟
بعدشم من میترسم بخاطر منافع خودش منو انتخاب کرده باشه نه بخاطر خودم
خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖
آره.. پس همه مشاورا میگن چند ماه اوله که شور و شوق داره رابطه بعد تازه دعوا درگیریها شروع میشه چون ا ...
منافع خودش منظورت دقیقا چیه ؟
دعوا درگیری هم اگه طرفین بلوغ فکری داشته باشن خیلی خیلی کم پیش میاد اگه باهم رفیق باشن زندگی رو میدون جنگ نبینن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید