2777
2789

بابای ما انقدر ما رو اذیت میکنه حد نداره ولی برای بقیه فرسته است ما همیشه باید استرس جنگ و دعوا داشته باشیم تو خونه ، آدم استرسی شدم افسردگی شدید دارم مامانم به خاطرش مریض شده 

به قرآن امشب یه کاری کرد بابام احساس کردم بدبخت ترین آدم زمین اصلا قلبم تیکه شد

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قرآن امشب یه کاری کرد بابام احساس کردم بدبخت ترین آدم زمین اصلا قلبم تیکه شد

منم همینم حال روحی درست درمون ندارم کاش خدا یا اونو ورداره یا منو بکشه خسته شدم از این زندگی 

از ما برعکسه مامانم دائم تنش درست میکنه باهم بحث میکنیم میگه من شماهارو نمیبخشم و این رفتار مادرم ارث باباش هست بهش رسیده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

منم همینم حال روحی درست درمون ندارم کاش خدا یا اونو ورداره یا منو بکشه خسته شدم از این زندگی

من بابام عین بچم دوست دارم .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

از ما برعکسه مامانم دائم تنش درست میکنه باهم بحث میکنیم میگه من شماهارو نمیبخشم و این رفتار مادرم ار ...

چی بگم درکت میکنم ما هم تنش داریم تو خونه تازه غیر این خسیسم هست حاضر نیست یه قرون خرج کنه وسیله برای خونه میخره همش غر میزنه

چی بگم درکت میکنم ما هم تنش داریم تو خونه تازه غیر این خسیسم هست حاضر نیست یه قرون خرج کنه وسیله برا ...

ما مورد ازمایش خداوند هستیم من که سربلند نشدم طاقت ندارم شما سعی کن موفق بشی 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چه خوب بابا خوبی داری که انقدر دوستش داری منم همچین حسی به مامانم دارم

ببین باباها همه کامل نیستند .

خوب نواقص دارند .

ولی با منچ بشی دیگه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

ما مورد ازمایش خداوند هستیم من که سربلند نشدم طاقت ندارم شما سعی کن موفق بشی

این نمیدونم چه آزمایشیه چشم باز کردیم داریم تو دعوا و بدبختی و استرس فشار همه چی له میشیم💔

این نمیدونم چه آزمایشیه چشم باز کردیم داریم تو دعوا و بدبختی و استرس فشار همه چی له میشیم💔

اگه کس دیگه ای بود شاید میگفتین نفسش از جای گرم بلند میشه ولی باید قبول کنیم زندگی یعنی ازمایش