2777
2789
عنوان

دخترا کیا از ضد لک نتیجه گرفتن🤔

252 بازدید | 26 پست

چه مارکی بوده ؟؟؟

چه مدت استفاده کردید؟؟؟

بعد از قطع کردن برنگشته؟؟؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من دارم ترتینوئین استفاده میکنم ،فعلا که در حد معجزه بوده

یعنی لک هاتو برطرف کرده؟؟

پوسته ریزی هم داشتی؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی لک هاتو برطرف کرده؟؟پوسته ریزی هم داشتی؟

آره یه چند تا لک داشتم که با ضدلک کره ای و برند اوردینری هم نرفت ،ولی الان رفته .

آره خب طبیعتا داشتم

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

آره یه چند تا لک داشتم که با ضدلک کره ای و برند اوردینری هم نرفت ،ولی الان رفته .آره خب طبیعتا داشتم

چ خوب...

چطوری استفاده میکنی ؟هر روز میزنی؟؟؟ضدافتاب چه مارکی استفاده میکنی؟

چ خوب...چطوری استفاده میکنی ؟هر روز میزنی؟؟؟ضدافتاب چه مارکی استفاده میکنی؟

هر شب صورتم رو میشورم، مرطوب کننده میزنم ، یه لایه نازک از این پماد میزنم باز مرطوب کننده میزنم .

ضدآفتابم هم چیز خاصی نیست، برند وکالی

هر شب صورتم رو میشورم، مرطوب کننده میزنم ، یه لایه نازک از این پماد میزنم باز مرطوب کننده میزنم .ضدآ ...

مرسی عزیزم.

پس منم بجای ضد لک میرم ترتینویین میخرم.

انشالله جواب بده.

مرسی از راهنماییت😘

محصولات عطار باشی خوب بوده

بعد قطع کردن کامل برنگشت ومثل اولش نشد صورتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من دارم ترتینوئین استفاده میکنم ،فعلا که در حد معجزه بوده

چی هست ساختنی یا کرم؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مرسی عزیزم.پس منم بجای ضد لک میرم ترتینویین میخرم.انشالله جواب بده.مرسی از راهنماییت😘

فدات .

فقط هفته اول یه بار بزن، بعد کم کم برسون به هرشب .

دور چشم و دور دهان نزن، در حین مصرف از هیچ محصول دیگه ای استفاده نکن بخصوص لایه بردار، و ضدآفتاب رو جدی بگیر.

ایشالا جواب میده

پماده ،از داروخانه میتونید تهیه کنید

ممنونم

محصولات عطار باشی خوب بودهبعد قطع کردن کامل برنگشت ومثل اولش نشد صورتم

به گوشم نخورده عطار باشی.

چطوریه؟؟؟گیاهیه؟؟؟

فدات .فقط هفته اول یه بار بزن، بعد کم کم برسون به هرشب .دور چشم و دور دهان نزن، در حین مصرف از هیچ م ...

مرسی گلم🥰🥰

به گوشم نخورده عطار باشی.چطوریه؟؟؟گیاهیه؟؟؟

اره 

بزن گوگل میاره سایت داره برا سفارش