2777
2789

پیش‌دکتر برید.

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ ربطی داره

والا من توی اینستا یه پزشک هست اسمش بشری ویسی هست معروف به دکتر ویش 

اون گفت اگه زیاد خودارض،ایی کنن پسرا 

توی متاهلی هم نعوظ ندارن و هم اینکه اسپرم هاشون از بین می‌ره 

سلام، عزیزم باید علت را پیدا کنید و زیر نظر دکتر فلوشیپ آندرولوژی باشید . اما مکمل فرتیل اید من و موتیلیتی بوست همرمان صرف کنند خیییلی تغییرات عالی در آزمایشش میبینید در ضمن کنترل استرس ، قطع سیگارو مشروب و... کنترل وزن با رژیم غذایی پرپروتین فراموش نشه .

سلام، عزیزم باید علت را پیدا کنید و زیر نظر دکتر فلوشیپ آندرولوژی باشید . اما مکمل فرتیل اید من و مو ...

ممنون عزیزم کلا شوهرم خیلی رعایت میکنه اهل سیگار و قلیون نیست مشروب هم نمیخوره غذای خوب هم میخوره و پیاده روی میکنه نمیدونم چرا اینجوره

ممنون عزیزم کلا شوهرم خیلی رعایت میکنه اهل سیگار و قلیون نیست مشروب هم نمیخوره غذای خوب هم میخوره و ...

سلام، خیلی عالی که رعایت می کنند شایدهمسرتون واریکوسل داشته باشند باید حتما زیر نظر اورولوژی بروند. 

سلام ممنون منتظرم ازمایش خودم آماده بشه هر دو رو ببرم دکتر

سلام، خواهش میکنم اما قبل از رفتن پیش دکتر سعی کن استرس تون را کنترل کنی ، در این مسیر هر دو باید صبور و آرام باشید.