2777
2789

با یکی از دخترای اقوام نزدیک خیلی صمیمیم هم سن هم هستیم 

من یمدت یکسال سرکار رفتم بعد از اون کار اومدم بیرون اون بلافاصله بعد اینکه من اومدم بیرون یه کار تو رشته خودش پیدا کرد 

انقدررر تو همه جمع ها اینو غیرمستقیم میزدن تو سر من مامانش پزز میداد که دخترم پنج صبح میره ده شب میاد کار میکنه:/

بعد از اونور خودش بهم میگفت اره من اگه نیمدم حقوق بخونم چون میدونستم با رشته خودم هرجاااا برم کار هست میتونم راحت کار کنم 

چند روز پیش برای بار دهم برگشته بهم میگه یادته بابات به فلانی فلانی میگفت شماهاا با این وضعتون هیچ گوهی نمیشید ولی چیشدن چقدررر پیشرفت کردن برعکس خیلیا (یجوری که یعنی تو هیچ گوهی نشدی)

من حقیقت نه یادم میاد نه برام مهمه پدرم همچین حرفی زده چون اون یه ادم دیگس من یه ادم دیگم 

ولی چون چند بار حرفش تکرار کرده ناراحت میشم، همش میگم خدا زندگی منو‌ چیده منم بالاخره یه کار خوب پیدا میکنم...

هر چیز که در جستن آنی، آنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پدرت به اونا حرفی زده واسشون سنگین بوده

دفعه بعدی بگو گناه هرکیو پای خودش می نویسن 

نمی ترسی پس فردا تو هم گرفتار بشی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مهم اینه خودت خودت رو موفق بدونی

جدی میگم مردم خیلی حرف میزنن خیلی

وقتی بیشتر باهاشون تعامل پیدا کنی متوجه میشی خیلی از حرفاشون صرفا چون مفته زده میشه 

فکر کردی براشون مهمی ؟ نهایت تو یه دورهمی می‌شینن بهت میخندن و مسخرت می‌کنن ولی تمسخر اونا برای تو ضرری به همراه نداره

مردم همینن 

تا دهان مفت و حرف مفت 

حرف بسیار است

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم اینکه از پنج صبح می ن تا ده شب ک نشد زندگی ،ولشون کن ،تو هم کار خوب پیدا می‌کنی طبیعیه تا راهتو پیدا کنی طول میکشه،صبور باس

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

شاید پدرت به اونا حرفی زده واسشون سنگین بودهدفعه بعدی بگو گناه هرکیو پای خودش می نویسن نمی ترسی پس ف ...

حتی اگرم زده من میفهمم اون دونفر از پدرم کینه ای به دل ندارن چون رفتارشون خیلی با پدرم خوبه 

حتی یکی از اون پسرا خواستگارم بود، کسی از مردی بدش بیاد مگه میاد درخونش بزنه؟

حتی اگرم زده من میفهمم اون دونفر از پدرم کینه ای به دل ندارن چون رفتارشون خیلی با پدرم خوبه حتی یکی ...

اره واسه انتقام 

البته من مورد شمارو نمی دونم 

حالا شاید این خانم اون پسرا رو می خواسته؟ خواهر همونا نیست؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره واسه انتقام البته من مورد شمارو نمی دونم حالا شاید این خانم اون پسرا رو می خواسته؟ خواهر همونا ن ...

نه بابا انتقام نیست،اصلا این حرفی که میزنه راست یا دروغ برای ۱۷ سالگی این بچه هاست که اصلا درس نمیخوندن، پدرمم از تهه دل دوسشون داره بچه ها خواهرشن،

نه ما همه دختر عمو پسر عموییم، اینم خواهرشون نیست یکی دیگه از دختر عمو هاست 

نه بابا انتقام نیست،اصلا این حرفی که میزنه راست یا دروغ برای ۱۷ سالگی این بچه هاست که اصلا درس نمیخو ...

بهرحال دفعه بعدی جوابشو بده

بگو فلانی خودش یادش رفته تو چرا یادت نگه داشتی؟