2777
2789
عنوان

لطفا راهنماييم كنيد

93 بازدید | 12 پست

دوستان اگه تو فاميل از  همسن و سالاي خودتون نخواين باهاش ارتباط داشته باشين چيكار ميكنين چجوري ميپيچونينش ؟؟ من اين مشكل و دارم يكي هست هروقت ميبينمش اينقد خالي ميبنده از همه چيزه زندگيش و ادم سالمي هم نيس از نظر اخلاقي  مطلقه هم هست و هروقت چيزه تازه اي ميخره و يا يه مسافرت ميره يهو سرو كلش پيدا ميشه اينقد واسم خالي ميبنده و يه جورايي ميدونه من نميتونم مثه اون باشم از نظر رابطه ازادانه با هركسي منظورمه، از وقتي طلاق گرفته اينجوري شده مثل دل سوزي مياد فخر ميفروشه ميدونين چي ميگم ؟؟دليله وفتارش نميدونم چيه فقطم با من اينجوريه، هر وقت ميبينمش تا چند روز حس بدي دارم به همه چيز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رکو راست بگو از حرفات انرژی منفی میگیرم دوست ندارم باهاتون هم صحبت بشم

بعدشم هیچوقت باهاش هم کلام نشید

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
اون جمله مطلقه هم هست احتمالا باعث شورش بشه اینجا😀

نه بابا منظوري ندارم ازين حرف به كسي بر نخوره توروخدا منظورم اينه كه من دختر تو خونم ولي اون ازدواج مرده جدا شده شرايطمون يكسان نيس 

محلش نده سرد برخورد كن خواست بياد هربار بپيچون بگو جاييم يا كار دارم خودش ميفهمه قضيه رو😜

نزديك يك سال پيچوندمش ولي چون فاميله بالاخره يه جوري سرو كلش پيدا ميشه بدبختي

نه بابا منظوري ندارم ازين حرف به كسي بر نخوره توروخدا منظورم اينه كه من دختر تو خونم ولي اون ازدواج ...

میدونم که منظوری نداری عزیزم...احتمال دادم بعضیا بهشون بر بخوره

مثلا همه عاشقشن همه اينو دوس دارن هركي سمتش بياد پولداره خرجشو ميده مسافرتاي خارجي ميبرش نمنونه هايي از خالي بندي هاش ، هر جا ميره يه عده ادم درست حسابي و پولدار عاشقش ميشن اين ميمونه كي و انتخاب كنه اينقد من من ميكنه ، وقتي كه ازدواج كرده بود نيگفت يه ملت عزادار شدن😑

نميدونم چه رفتاري بايد در برابرش داشته باشم ، قبلا هميشه با من در حال رقابت بود سر لباس و تيپ و هرچي يه سره سرش و كمد لباسام بود يا قرض ميگرفت يا هي ميگفت خوش به حالت موقعي كه دختر خونه بود منظورمه ، ولي الان كه همه چيزش تغيير كرده فقط مياد به من فخر ميفروشه و يه جورايي زندگي مو مسخره ميكنه ميگه بي عرضه اي و ميره