2777
2789
عنوان

ختمی که دارم ازش حاجت میگیرم😍

201 بازدید | 25 پست

عزیزایِ دل🤍

یه ختمی میگم برای حاجت هاتون🥲

که خودم روز یازدهم هستم

و تا به امروز نشونه های حاجتم رو گرفتم شکر خدا😍

چهل روز پشت سر هم صلوات خاصه امام رضا علیه سلام رو صد و ده مرتبه بخونین و هدیه کنید به امام رضا

و ختم ۱۲۴۰۰۰صلوات هم فوق العاده‌س

ان شاءالله حاجت روا شدید منم دعا کنید😍🤍

صلوات امام رضا👇🏻

💠 صلوات خاصه #امام_رضا علیه‌السلام
اللَّهُمَّ‌ صَلِّ‌ عَلَى عَلِیِّ‌ بْنِ‌ مُوسَى‌ الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

اینکه میگم 110مرتبه

حتما همین تعداد رو بگید

چون مثل کلیدی میمونه اضافه و کم باشه در رو باز نمیکنه🥲

خلاصه به سِری توشه دیگه😄

خیلی خیلی مجربه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

روزی چنتا صلوات می فرستی؟

۱۱۰ تا عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حاجتت چی‌بود،؟

یه جوری محال فکر کن🙂

فقط خدا میتونست درستش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی مهربونم

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه منظورم ۱۲۴۰۰ صلوات هستهمه رو تو یه روز که نمی شه فرستاد

اها متوجه شدم

هرچی میتونی

زمانش مهم نیست

فقط پشت سرهم باشه یه روز یادت نره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها متوجه شدمهرچی میتونیزمانش مهم نیستفقط پشت سرهم باشه یه روز یادت نره

ممنونم ❤️❤️❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نه منظورم ۱۲۴۰۰ صلوات هستهمه رو تو یه روز که نمی شه فرستاد

یه جا تگت میکنم

در همین مورد بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40