2777
2789

ما ۶ ماهه با هم زندگی نمیکنیم و ۳ ماهه با هم حرف و تماس تلفنی هم نداشتیم خرداد دادگاه طلاقمونه

۱۹ سالم بود باهاش ازدواج کردم

اولین کسی بود که باهاش بودم و عاشقش شدم

دلیل طلاقمون هم خیانتای خیلی زیاد

وضع مالی و قیافه و وجهه اجتماعیش خوب بود فقط به من که زنش بودم راضی نبود

یه دلیل دیگشم این که من بچه دار نمیشدم

حس میکنم تا آخر دنیا نمیتونم کسی جز اون رو دوست داشته باشم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سخت منم دارم جدا میشم ولی خیای خوشحالم

حتما بچه نداری که خوشحالی؟

چون تنها بازنده طلاق فرزندان طلاق هستن

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم از روانشناس کمک بگیر. ضمن اینکه با کمک مشاوره میتونی راحت تر فراموشش کنی و بعد از گذر بیش از یکسال از طلاقت می تونی وارد رابطه جدیدی بشی، و اینبار کوله باری از تجربه داری. مردی که خیانت میکنه بدرده زندگی نمیخوره گلم

اخی عزیزم من تجربه ای نداشتم ولی فکر کنم تنها کسی،که میتونه بهت کمک کنه خودتی تا کم کم از این وابسته بودنت دل بکنی چند سال با هاش زندگی کردی به هر حال زمان میبره تا کمرنگ بشه ماجرا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه ندارم تو عقدم خدا خدا میکنم زودتر جدا شم

دلیلش چیه طلاقتون

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگه فقط یک بار بود خیانتش میشد بهش فرصت داد این نظد منه ولی چون گفتی خیانت های پشت هم همین میتونه دلیل خوبی بشه برات برای فراموش کردنش ولی پله به پله 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

عزیزم منم تو مراحل طلاقم ...  دلیل جدایی منم خیانت هاشه 

من دو تا بچه دارم ، یکی ۵ ساله، یکی ۳ ساله

شوهر من دقیقا ۳ ساله وحشتناک افتاده تو خیانت و کثافت کاری... 

الانم خودش دنبال کارای طلاقه ...

با یه زنه رفته تو رابطه. دیگه این دفعه تصمیم داره با اون ازدواج کنه 

دلم خونه .... بچه های کوچیکم، دلتنگیم، حرف مردم، حال بد پدر و مادرم .....

شوهرم بد جور بهم نارو زد 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
دلتنگ چیش شدی؟

دوستش داشتم هنوزم دارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اگه فقط یک بار بود خیانتش میشد بهش فرصت داد این نظد منه ولی چون گفتی خیانت های پشت هم همین میتونه دل ...

فقط چندبار با چند نفر خودم فهمیدم دیگه اونایی که نفهمیدم به کنار