2777
2789
عنوان

حوصله ندارم پاشم خونه رو جمع کنم

153 بازدید | 9 پست

یه ضعف بدنی بدی دارم بخاطر کم خونی شدید و البته از لحاظ روحی هم خوب نیستم ، تو تاپیکام هست داستانش

حالا واقعا دلم میخواد پاشم خونمو دست گل کنم 

ولی همینطوری افتادم رو مبل 

نمیدونم چیکار کتم ، دو تا لباس تا میزنم انرژیم تموم میشه

شما چیکار میکنید اینطور وقتا

حَسبی الله💫🍃

هر ۱۰ دقیقه باید دراز بکشم

باردارم و چند روزه کمرم درد میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اهنگ میزارم. میرم حموم دوش اب داغ میگیرم ـجیگرمم حال میاد و پا میشم به تمیز کاری همراه با قر فراوان و اهنگ گوش کردن 😃😃😃😃

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا سلامتی بده عزیزم😍وای من باردار شم فککنم بمیرم پس با این وضعیتم🤣🤦🏼‍♀️

سلامت باشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بنظرم بذار برای فردا چون امروز تموم شد. فردا با انرژی به قصد خونه تمیز کردن بلند شو.

اخه هروزم همینه . الان دو سه روز به همین قصد بلند میشم ولی نمیتونم کامل کنم کارارو🤦🏼‍♀️

حَسبی الله💫🍃
اخه هروزم همینه . الان دو سه روز به همین قصد بلند میشم ولی نمیتونم کامل کنم کارارو🤦🏼‍♀️

من هم اینطوریم. باید بلافاصله بعد از بیدار شدن تمیزکاری رو شروع کنی. این راه حل منه، تا چشمم رو باز میکنم یه قهوه میخورم و آهنگ گوش میدم و شروع میکنم.

بلکه فردا فرق داشته باشه😅

کاربری دست ۷ نفره. ❕

من هم اینطوریم. باید بلافاصله بعد از بیدار شدن تمیزکاری رو شروع کنی. این راه حل منه، تا چشمم رو باز ...

راست میگی راه حلت خوب بوود😅❤️❤️ منم امروز از صبح شروع کردم خداروشکر نصف بیشتز کارا رو انجام دادم

ایشالا بعد ناهار اتاقا رو انجام میدم

حَسبی الله💫🍃
راست میگی راه حلت خوب بوود😅❤️❤️ منم امروز از صبح شروع کردم خداروشکر نصف بیشتز کارا رو انجام دادمایش ...

به به چه عالی

خسته نباشی 🌸 یه استراحت کن و با همین انرژی برو جلو.

کاربری دست ۷ نفره. ❕