2777
2789
عنوان

تو تو مادری آشغال عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 39 پست

اصلا بیخود عصبی هستی بهتر که نیاد مگه چه اشکال داره این همه آدم سگ دارن جاشونم تمیز میکنن نه عیبه نه بده 

من بودم یکاری میکردم هیچ وقت نیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
[QUOTE=380155616]کارکون سرایداری یخ باغ خوب دیکه اینم بخشی از کاره [/QUOTEهمین که کار می کنید ارزشمن ...

یکی نیس بهشون بگه کنگوشه آرم نون ماسیمو میخورم چیکار به‌من  دارین

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بیخود عصبی هستی بهتر که نیاد مگه چه اشکال داره این همه آدم سگ دارن جاشونم تمیز میکنن نه عیبه نه ...

از نیومدنش که خوشحالم ار این کچرا تو یه مهمونی که همه باشن اینجوری گفته ناراحتم خوش غیرت

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

عزیزم بیخود چراحرص میخوری شاید ازنفهمیش بوده قصدش کوچک کردن پسرش نبوده ااخه مکه سرایداری بده دزدی کرده یابه ناموس مردم چشم داشته اینقدر قضیه بزرگ نکن اگه خاسته کوچیک کنه خودش کوچیک میشه پسرتوکه نیست ‌پسرخودشه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،