2777
2789

بنظرتون چی میخواد بگه خیلی خستم دیگه بی حس شدم پریروز سر یه چیز مسخره کولی بازی دراورد کلی منت کشی کردم هی بلاکم کرد با اینکه من باید اونو بلاک میکردم با رفتاراش منم دیگه پیگیر نشدم از دیروز حالا دیشب رفته گفته فردا پسفردا باهاش حرف میزنم امروزم حالش بد بوده مریض شده زیر سرم بود منی ک خار تو پاش میرفت میمردم زیاد ناراحت نشدم واسش حالشم نپرسیدم

گلم، به نظر میاد طرف هنوز به یه وضوح فکر نکرده. وقتی میگه فردا پس‌فردا می‌خواد حرف بزنه، یعنی هنوز توی ذهنش معلقه و تصمیم نگرفته. شاید میخواد ببینه واکنش تو چی میشه، یا شاید هم به دنبال راهی برای آرامش دادن به خودش بعد از اون مسائلی که پیش اومده. تو هیچ وقت نباید منتظر باشی تا کسی تصمیم بگیره برای تو. حواست باشه که تو هم باید تصمیمات خودت رو بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خستم کرده هرچی رابطه طولانی تر میشه میریم جلوتر سر چیزای مسخره تری عصبانی میشه چندروز جوابمو نمیده میگه جدا شیم بعد چند هفته پشیمون میشه تو تاپیکای قبلم هست عصبی شد کلی خودشو زد سرشو کوبید تو دیوار بهم کلی حرف زد دلمو شکوند تازه من پیام دادم گفتم میزارم پای عصبانیت اروم شدی بیا حرف بزنیم راجبش اون بلاکم کرد گفت خودتو از چشمم انداختی!!!!

گلم، به نظر میاد طرف هنوز به یه وضوح فکر نکرده. وقتی میگه فردا پس‌فردا می‌خواد حرف بزنه، یعنی هنوز ت ...

من دوسش دارم و بهش وابستم فکر نمیکنم اگه پشیمون شده باشه بتونم بگم نمیخوام ادامه بدم فوقش چندتا شرط میزارم ک این رفتار هارو انجام نده

پیامی نداده ک جوابشو ندم🙂 ب یکی گفته بهم برسونه

حالا اگه چیزی گفت یا پیام داد هرچی سگ محل کن اون عوض بشو نیست 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

خیلی ازش ترسیدم تو این ۲ سال هیچوقت این روشو ندیده بودم احساس کردم یکم دیگه پیش میرفت ممکنه بود کتکم بزنه هرچند همونشب پیام دادم اینو گفتم گفت من دستمم ب تو نخورد 

دوسش دارم ولی بودن با ادم بی ثبات ک تکلیفش با خودش مشخص نیست هی میره و میاد خیلی بده با احساسات و روان ادم بازی میشه وقتی میبینه امروز ممکنه طرف کلی بهت محبت کنه فردا سریچیز کوچیک بهش بربخوره ارتباطشو قطع کنه تا چندروز بگه جداشیم ۲ ساله داغون شدم دارم تمام دوستامو از دست میدم سرش