2777
2789

میخوام ببینم نظر اکثریت چیه 

مثلا هم تمام کارای منزل 

بچه اتون

و همه با شما باشه 

بیرونم کار میکنید هزینشو مثلا بدید اجاره یا خریدی چیزی 

همسرتونم داشته باشه یعنی کامل بتونه هزینه هارو بده ولی توقع کنه شماهم خرج کنید و از زمانی که سرکار رفتید و در امد داشتید دیگه زورش بیاد هزارتومنم بهتون بده 

اینو در نظر داشته باشید شوهره حسابییییی از پس همه چی بربیاد و درامد خودش خوب باشه کلا 

من نظر مشاوره پرسیده بودم میگفت زن و شوهر هردو باید کمک کنن نمیدونم والا دیدم اینجا شاغل زیاده ببینم شماها چه جور فکر میکنید 😶🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیا باهم فرق داره. 

ولی همسرم تو کارای خونه خیلی هوامو داره 

و منم از حقوقم خرج خونه نمیکنم 

چون نیاز نمیشه به پوله من 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

نفهمیدم چی میگی دقیق

نظر مارو میخوای

سا شرایط شماست ؟؟

برای ما ک

بچه داری 

کار خونه ۵۰ /۵۰

حتی پوشک عوض کردن و ..

،

پولم رو هم دلم بخواد خرج میکنم

کمک میکنم در هزنیه های بزرگ

نحوام نه.

اختیارش با خودمه

💕

آقا بده خرج زندگی رو دیگه. به والله ستمه

منم همین نظرمو اصلا از اول گفت درامدت برای خودت من نمیخوام و فلان ولی الان کلا میگه اشتباه کردم و نباید اینجور باشه حالا چون همکارشو دیده خانم بوده گفته ما قبضارو شریکی میدیم 😐😐میگم اون شوهرش حتما نداشته تو چرا قاطی میکنی همه چیو باهم

بد عادت شده بنظرم اصلا خرج خونه نکن برا خودت پس انداز کن

قشنگ ناراحت میشه منم گفتم نمیخوام کار کنم دیگه والا بقیه رو میبینم مثل پرنسسا تو خونه ان شوهرشون هرماه کلی پولم میده خرجشونم میکنه اخرم عزیزترن بعد من خودمو درگیر کردم 

شرعا و قانونا وظیفه مرد هست خرج خونهبا در امدت بده طلا برای خودت به خودش هم بگو طلا میخری تا بفهمه پ ...

منم طلا یا خونه ای چیزی میگم من هرچیم بخرم برای اینده هردوی ماست ولی میگه مثلا مسافرت میبریم یبارم خرجشو تو بده و اینا کلا حرصم خیلی دارع در میاد بخدا اگه نداشت یه چیزی این چیه همه جا برابری گفتن اینم اینجور شده

زندگیا باهم فرق داره. ولی همسرم تو کارای خونه خیلی هوامو داره و منم از حقوقم خرج خونه نمیکنم چون نیا ...

شوهرم قبلا یه کوچولو همکاری داشت ولی این چند وقته لج کرده همکاراش پرش کردن یا نمیدونم از کجا تاثیر گرفته 

نفهمیدم چی میگی دقیقنظر مارو میخوایسا شرایط شماست ؟؟برای ما ک بچه داری کار خونه ۵۰ /۵۰حتی پوشک عوض ک ...

شرایط منه ولی میخوام ببینم نکنه من اشتباه میکنم اخه حتی مشاوره رفتم اونم یه جور دیگه نظر داشت 

اصلش شرایط شماست 

خب مرد که داره باید خرج کنه دیگه 

کمک تو خونه یکم ولی راجب دخترم اصلا همکاری نمیکرد الان بزرگ شده یکم بغل کنه و اینا در این حد 😑

والا من نمی‌فهمم اون خانم هایی که حقوقشون فقط واسه خودشون هستمن نیاز باشه خرج خونه نیاز نباشه پس اند ...

نیاز مثلا چطور؟ برید بیرون یه چیز بخواین بخرید شوهرتم تو حسابش پول باشه شده شما حساب کنید؟

شرایط منه ولی میخوام ببینم نکنه من اشتباه میکنم اخه حتی مشاوره رفتم اونم یه جور دیگه نظر داشت اصلش ش ...

مشاور چیزی جز حرف من نزده..

گفنه زن و شوهر باید کمک کنند بهم.

شما چیزی دیگه بردشتت کردی

💕