2777
2789
عنوان

اگه هیچ وقت به بچه ام شیر ندم مامان بدی ام⁉️🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 57 پست
پشیمونه ولی دیگه دوستش ندارم قلبم خیلی شکسته ‌....

هیچوقت برنگرد بهش چون دوباره قلبت می‌شکنه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم مامانم قراره بعدا پاره ام کنه یکی از فامیلامون شیر نداشت نداد هنوز می‌ره میاد میگه بچه اش قدش ...

من از شیردهی بیزار بودم . ۴۰ روز اول دوشیدم تو شیشه دادم بعدش هم شیر خشک . پسرمم رشدش عالیه ۱۳ سالشه 

میگم که انجام بده ولی اگه تو یکسال میخوای بچه بیاری بعد بچه انجام بده

نه مجردم 

اره دقیقا حق با شماست اگه تا یکسال دیگه میخواستم بچه بیارم نمی‌کردم 

ولی تا ۵ـ۶ سال دیگه اصلا قصد ازدواج و حاملگی ندارم

پشیمونه ولی دیگه دوستش ندارم قلبم خیلی شکسته ‌....

اگه خیانت نکرده و معتاد نیست و دست بزن نداره ، به برگشتن فکر کن 

اما اگه یکی از این سه تا بوده برنگرد 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دقیقا ولی بخدا دارم فلج میشم دستم داغونه

نه عزیزم، شما شرایطت فرق داره. ببین هر دو انسان مهمن، هم مادر، هم بچه. اصلا ارزش یه مادر کمتر از بچه نیست. مادر نباید به خاطر شیردهی آسیب جدی ببینه.

اگه من اون کامنت اول رو دربارهٔ مزایای شیر مادر نوشتم، برای این بود که بعضی جاها میبینم که میگن شیرخشک و شیر مادر هیچ فرقی ندارن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اگه خیانت نکرده و معتاد نیست و دست بزن نداره ، به برگشتن فکر کن اما اگه یکی از این سه تا بوده برنگرد

یه بار گفت خیانت کردم که بعدا زد زیرش من چیزی ندیدم که ثابت کنه .... بعد گفت میخواستم اذیتت کنم اینجوری گفتم 

معتاد هم نیست نه 

دست بزن هم نداشت

الانم همش میگه من وفادارم عاشقم 

نمی‌دونم اصلا حس عشقی که قبلا داشتم رو ندارم ...

یه بار گفت خیانت کردم که بعدا زد زیرش من چیزی ندیدم که ثابت کنه .... بعد گفت میخواستم اذیتت کنم اینج ...

دلیل اصلی جداییتون چی بوده ؟

اگه خواستی بگو 

اما خب شیطون از جدایی زن و شوهر کیف میکنه 

اگه هنوزم تو قلبته و نه صرفا تو ذهنت ، بهش فرصت دوباره بده اما شرایط بذار واسش و یکم ناز کن تا برگردی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دلیل اصلی جداییتون چی بوده ؟اگه خواستی بگو اما خب شیطون از جدایی زن و شوهر کیف میکنه اگه هنوزم تو قل ...

تو رابطه اسم بقیه رو میآورد ...... 

اصلا حالم خوب نیست بهش گفتم اگه برگردم هیچ عشقی دیگه بینمون نیست