2777
2789
عنوان

گفتم انگشتر نشون نمیخوام

184 بازدید | 12 پست

قرار پسر خالم بیاد خواستگار بعد ازم پرسید ک میخوای انگشتر بگیرم واسه وقتی ک امدیم خولستگاری تو فامیل ما کلا دلبخواهیه بعضیا میگیرن بعضیا نه گفتمش خو اگه قرار زود عقد کنیم نمیخواد انگشتر نشون بیاری سه بار ازم پرسید مطمئنی نمیخوای بش گفتم مطمئنم بزار حلقها عقد بگیرم راستش نخواستم بش فشار بیارم،حالا دوستام میزنن تو سرم ک چرا بش گفتی نمیخوای باید بگیره انگشتر نشون زشت فقط بیان بشینن برن 

حالا من روم نمیشه دوباره این موضوع باش مطرح کنم حتما میگه من چند بار ازت پرسیدم خودت نخواستی موندم چیکار کنم 

بنظرم این موضوعی بود ک باید با مادرتم مشورت میکردی

نظر اونا چیه؟

منم میگم نیاوردن اشتباهه 

اگ میخوای مراعات کنی سبک بردار

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم این موضوعی بود ک باید با مادرتم مشورت میکردینظر اونا چیه؟منم میگم نیاوردن اشتباهه اگ میخوای مر ...

اره بدون مشورت مامانم بش گفتم ن نمیخواد مامانم میگه باید بگیره 

و من الان اصلا روم نمیشه دوباره بش بگم

خب راست میگن عقلت کمه ببین زنی ک ارج داره خرج داره گول این فیلمای مسخره رو نخور از الان این کارارو ن ...

مثلا خواستم بش فشار نیارم دلم سوخت گفتمش نمیخوام 

سلام منم انگشتر نشون نداشتم اشکالی که نداره به جاش حلقه ازدواج رو سنگین تر بردار

حلقه عقد خریدیم جلو جلو مشکل اینجاس من از چیزای سنگین بزرگ بدم میاد کلا انشگتام ظریفن این بزرگ بزرگا سایزم نمیشن

بهش بگو من در مورد پیشنهادت فکر کردم نظرم تغییر کرد . یه انگشتر ظریف بگیر که دوست داشته باشی

من گفتم ب خواهرش بگم خواهرش میشه عروسمون باش حرف بزنم بگمش ک ب داداشت بگو واسه خواستگاری باید نشون بگیری زشته همینطور بری نظرت؟

من گفتم ب خواهرش بگم خواهرش میشه عروسمون باش حرف بزنم بگمش ک ب داداشت بگو واسه خواستگاری باید نشون ب ...

نامزدت چند بار از شما پرسیده  وقبول نکردی . به نظرم الان به خواهرش بگی شاید نامزدت ناراحت بشه .بگه به خودم میگفتی . من که پرسیدم چرا گفتی نه بعد حالا رفتی به خواهرم میگی . این استنباط من هست باز هر جور خودت صلاح میدونی