2777
2789
عنوان

یه وسیله جهیزیه که همیشه خداروشکر میکنی که خریدیش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 63 پست

ببین سماور و کتری قوری و چایساز فقط یکیش رو بخر ک بنظر من یا کتری قوری بگیر یا ازین چایساز ها که قوری روی کتری قرار میگیره، صفحه ای نگیر

پلوپز بنظرم اضافه س

ابمیوه گیری بکار میاد

گوشکوب برقی و خرد کن خیلی بکار میاد

گازت اگه فر داره توستر و ماکروفر خیلی واحب نیست ولی مثلا گاز صفحه ای داری توستر هم بگیر

قابلمه یه دست بگیر

ظرف یه سرویس چینی جلو مهمون بگیر یه ارکوپال ۶ نفره دم دستی

اینا ب ذهنم رسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خردکنی خریدی؟ چه برند و مدلی؟

عزیزم ببخشید دیر جواب میدم دیر به دیر میام سایت رفتم دوباره برگردم جواب بدم کلا یادم رفت 🤦مولینکس هست کوچیکه ولی کاربردی هست بزرگشم هست حالا مونده به خودتون 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

من یکدفعه یه عالمه پیاز رو خرد میکنم بعد تو تابه با در بسته کمی روغن حرارت میدم وبعد سرد شدن میریزم تو نایلون فریز بسته بندی نازک میکنم لازم داشتنی یه تیکه ازش میکنم تو غذا استفاده میکنم من که دوتا وروجک دارم خیلی خوبه ☺️میتونی گوجه پوره کنی چند دقیقه ای املت بزنی از دست رنده خلاصی خواهر😁

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
ببین سماور و کتری قوری و چایساز فقط یکیش رو بخر ک بنظر من یا کتری قوری بگیر یا ازین چایساز ها که قور ...

ولی پلوپز شدیدا عصای دست منه

البته مال من ۴کارست که من ازهمش استفاده میکنم چون شاغلم